Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Før kamp: Sandnes Ulf - FFK

Onsdagsfest i vest?

Kommunestreik stanset vårt forrige forsøk på besøke Sandnes. Denne gangen kan ingenting hindre oss fra å denge den lyseblå gjengen fra Vestlandets svar på Sarpsborg.

Tekst av Martin Henriksen
Lagt ut: 27. July 2010 - 21:00

Les også: Kamp mot egen fortid

ffksupporter.nets tabelltips: 15. plass: Sandnes Ulf

Kampfakta

Sandnes Ulf - FFK
Sandnes Stadion onsdag 28. juli 2010 kl. 18:00
Dommer: Martin Lundby, Janus IF
Værvarsel: Overskyet, svak vind, 16 plussgrader.

Fredrikstad FK

Sommer'n er herlig, og alt det der. FFK marsjerer videre og viste i søndagens kamp mot Tromsdalen en imponerende fightervilje. Med unntak av en pinlig periode i 2. omgang var det noe fandenivoldsk og selvsikkert over det guttane foretok seg.

Onsdag venter Sandnes Ulf i en ny bortekamp, og om innstillingen er den samme som på søndag bør det være duket for nok en vellykket langtur.

Celso Borges trente for seg selv i starten av dagens trening, men var med på formasjonstreningen. Det virker derfor som om costaricaneren er klar til dyst.

En som garantert er uaktuell er Amin Askar. Tre gule kort gjør at mossingen soner karantene. Ikke overraskende var det Mattias Andersson som gikk inn på topp for Askar under dagens formasjonstrening.

Det eneste spørsmålstegnet er høyrebacken hvor både Agim Shabani og Vidar Martinsen ble testet. Vi tipper blindt og tror sistnevnte får tillit fra start.

Ukens FFK-er

Alex Valencia. Opplever sin største opptur så langt i FFK-trøya. Skader satte ham på sidelinjen i hele vår før han skadefri måtte se Amin Askar foran seg i køen på høyre kant. Men bergenseren har tatt utfordringen på strak arm, storspilt i de siste kampene, og er nå et sikkert innslag i FFKs startellever.

- Synes det flyter fint nå. Jeg er fornøyd med egen og lagets utvikling. Skaden i kneet plager meg ikke lenger, og da går det selvfølgelig lettere å spille bra fotball. Nå er det skikkelig moro å bidra, fortalte en storfornøyd Alex Valencia i dagens Demokraten.

FFKs forventede startellever (4-4-2):

Lasse Staw

Vidar Martinsen - Raio Piiroja - Jan Tore Ophaug - Wallace Fernando Pereira

Alex Valencia - Hans Erik Ramberg - Joachim Thomassen - Simen Rafn

Mattias Andersson - Celso Borges

Sandnes Ulf

Laget med norsk toppfotballs underligste navn rykket ned fra Adeccoligaen i 2008, men tok raskeste vei tilbake etter å ha scoret hele 88 mål i 2. divisjon. På ferden banket de blant annet FFKs 2. lag 5-1 på Fredrikstad Stadion, men til vårt forsvar må det sies at vi stilte med Abgar Barsom som midtstopper.

Sandneslaget var tippet i bunnen av de fleste i årets Adeccoliga, og så langt har laget levert en sesong som forventet. Blåtrøyene har ikke gjort det så verst på bortebane, men en enslig seier og seks poeng hjemme på Sandnes Stadion er dårligst av samtlige lag.

Sandnes Ulf kunne sikkert vært et trivelig bekjentskap om de bare ikke hadde kommet fra en av Norges grelleste byer - et trist eksempel på feilslått betongarkitetur og dårlig byplanlegging. Her er det bare å rykke fort inn, vinne kampen, og komme seg hjem til sommerparadiset Fredrikstad.

Siste tre kamper:
18. juli Nybergsund IL Trysil - Sandnes Ulf 0-1 (Nybergsund Stadion)
11. juli Sandnes Ulf - Bodø Glimt FK UIL 1-1 (Sandnes Stadion)
4. juli Mjøndalen - Sandnes Ulf 2-2 (Nedre Eiker Stadion)

Se opp for
Morten Eriksen. Ingen scoret flere mål i de tre øverste divisjonene i fjor, og med syv mål så langt har 27-åringen stått bak nesten halvparten av Sandnes' scoringer i år. Sørlendingen er meget god til å true bakrom og har de siste årene også blitt en solid avslutter.

Sandnes Ulfs forventede startellever (4-4-2):

Bo Andersen

Vegard Aanestad - Ronny Espedal - Espen Maldal - Harald Vindenes

Lennox Kanu - Mobi Okoli - Andreas Westlye - Tom Erik Maldal

Morten Eriksen - Allan Borgvardt

Siste oppgjør:

Ingen

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:

21% for hjemmeseier, 44% for uavgjort, 35% for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene. Logisk nok.

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling:

24% for hjemmeseier, 26% for uavgjort, 50% for borteseier

Basert på et gjennomsnitt av bookmakernes oddssetting.

Her ser du kampen

Live: Sandnes Stadion
Nett: NRK.no: http://www.nrksport.no/fotball/1_divisjon/1.6553095

ffksupporter.net tror...

Optimisten: 0-3
Søndagens seier i Tromsdalen ga ikke bare tre poeng. Kampen var et bevis på hvilken moral som finnes i FFK-laget for tiden. Seieren bør ha gitt både energi og selvtillit, og mot et hjemmesvakt Sandnes Ulf er vi igjen klare favoritter.

Pessimisten: 1-0
Kampen mot Tromsdalen var hard og kostet garantert mye krefter. Sandnes Ulf har på sin side ikke spilt kamp på halvannen uke. Det kan slå begge veier, men trøtte FFK-bein kan fort få det tøft mot et løpsvillig hjemmelag.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3