Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK trenger DIN hjelp

FFK søker etter leilighet og vertsfamilie for to av våre nyankomne spillere.

Tekst av Jan Rafn, Foto: fredrikstadfk.no
Lagt ut: 12. July 2010 - 01:32

Vi trenger leilighet til vår nye spiller Cristian Gamboa. Han har allerede ankommet byen og vi ønsker en leilighet på 40/50 kvm sentralt i Fredrikstad. Det bør ikke være lenger en 3-4 km fra Nye Fredrikstad Stadion. Cristian Gamboa snakker både spansk og engelsk.

Samtidig ønsker vi en vertsfamilie for Lalawele Atakora. Han vil være på plass i Fredrikstad i løpet av maksimalt to uker. Lala snakker flytende fransk og utvikler et stadig bedre engelsk språk. Vi ønsker en familie som kan hjelpe til med litt matlaging og den oppfølging en ung gutt på 20 år trenger. Det er fint om dere enten har en liten del av leiligheten dere ikke benytter eller en utleiedel som er separat fra eget boareal. Det er ingen hindring om det finnes tenåringer i familien.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har et hjerte for klubben og som ønsker å hjelpe FFK på veien tilbake til toppen av norsk fotball. Satsningen på unge talenter er et viktig steg og her har du virkelig muligheten til å bidra.

Vi setter stor pris på rask tilbakemelding. Ta kontakt med Joacim Jonsson på mail joacim@fredrikstadfk.no eller på tlf 47 01 77 11. Alternativt kan du kontakte Jan Rafn på mail jar@nds.no eller tlf 92 84 10 12.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3