Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Dino Mulac klar for Fredrikstad

- Trivsel og det sportslige var avgjørende

Dino Mulac signerte tidligere i uken en toårskontrakt med Fredrikstad. Vi har tatt en prat med nyeste gren på FFKs talentstamme.

Tekst av Stein Andre Sæther Foto:Trosvik IF
Lagt ut: 26. March 2010 - 23:00

Det er ikke bare ute at våren er i gang - også i Fredrikstad Fotballklubb blomstrer det som aldri før. I sterk kontrast til fjoråret er det nå igjen glede å se både blant spillere og tilhengere. Klubben har bevist latt dyre og eldre spillere forlate klubben, og har hentet inn spennende talenter som erstattere. Sist i rekken er Dino Mulac.

Mulac kommer opprinnelig fra Bosnia-Hercegovina og kom til Norge i 1993. De første ti årene bodde han på Ulsteinvik og spilte for Hødd, før turen gikk videre til Trosvik og nå altså Fredrikstad.

- Jeg har vært her siden januar og fått et veldig positivt inntrykk. Det er veldig bra stemning i gruppa, og man blir godt mottatt av spillerne både på og utenfor banen, forteller 21-åringen til ffksupporter.net.

Takket nei til Sarpsborg 08

Han hadde også tilbud fra Sarpsborg 08 etter Romjulscupen, men valgte falt altså på Fredrikstad. Trivsel og det sportslige var viktige faktorer for at han signerte med de rødhvite, samtidig som han kjente til flere av spillerne allerede. At ambisjonsnivået er høyt i klubben var heller ingen ulempe.

Nyervervelsen kan bekle de fleste offensive rollene i Aunes mannskap. Tidligere har han spilt mest venstrekant, men kan også spille på motsatt side og plasseres helt på topp som spiss. Han er i utgangspunktet høyrebeint, men føler seg også veldig trygg med venstre.

Roser FFKs talentsatsning

Han ser nå frem til å bli en del av FFKs satsning på yngre spillere de neste årene og gir FFK ros for sin satsning,.

- Det er jo veldig positivt at FFK lar unggutter slippe til. Jeg mener at hvis man er god nok, skal man få slippe til, uansett alder. Sånn bør det iallefall være. Klubben blir jo klart mer attraktiv hvis unge talenter får slippe til, og de i tillegg gjør det bra, avslutter kantspilleren.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f