Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Tom Nordlie med assistent reduseres til FFK-historie

ffksupporter.net vet at FFK i lengre tid skal ha forsøkt å møte Tom Nordlie og hans assistent for å avslutte arbeidsforholdet. Mye tider på at møtet er nært forestående.

Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 26. January 2010 - 13:30

Allerede 14. januar - dagen før Runar Henriksen gikk av som administrerende direktør - ønsket FFK å gjennomføre møtet for første gang. Tom Nordlies advokat, John Christian Elden, skal gjentatte ganger ha bedt om å utsette det uunngåelige møtet, og ha blitt imøtekommet av FFK.

Lukrativt sluttoppgjør

Da Tom Nordlie ble ansatt i FFK sikret han seg en klausul som gir ham krav på en hel årslønn - ca. 2,4 millioner kroner - i kompensasjon om han skulle bli fristilt fra kontrakten. Etter hva ffksupporter.net erfarer skal det ha vært uenighet mellom partene om denne klausulen kan benyttes eller ei. Klausulen i seg selv skal være tosidig, men Nordlie med advokat har ment at begge parter må være enige.

Klausulen medfører også at Tom Nordlie får utbetalt sluttoppgjøret senest 60 dager etter fristillelsen. Det er likviditeten fra salget av Dominic Adiyiah som vil bli benyttet til dette.

Etterpåklokskap? Eller manglende fotballkunnskap?

Da nyheten om Tom Nordlies ansettelse sprakk som ei bombe i VG skrev undertegnende her på ffksupporter.net: "Heldigvis er ingenting spikret. La oss håpe at klubbledelsen velger å snu i saken".

Det gjorde de aldri. Selv helt til det gamle styret gikk av mente de at Tom Nordlie var den rette mannen for FFK, men med nye «koster» begynte ting straks å røre seg. ffksupporter.net vet at det nyvalgte styret tidlig skal ha bestemt seg for at Tom Nordlie ikke er den rette mannen for FFK.

Tom Freddy Aune blir hovedtrener

Mye tyder på at det er Tom Freddy Aune som får fornyet tillit som hovedtrener i FFK, da klubben har en ekstremt stram økonomi. FFKs juniortrener, Even Juliussen, går trolig inn i en form for dobbeltrolle, der han fortsetter å lede juniorlaget, men også blir assistent for A-laget. Joacim Jonsson fortsetter i sin rolle som sportslig administrator.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f