Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Styrker angrepsrekka

Dominic Adiyiah (19) klar for FFK

Dagen etter at FFK offentliggjorde at brasilianske Everton Santos da Costa var klar, trakk de en ny eksotisk spiller opp av transferhatten. Nå er ghanesiske Dominic Adiyiah klar for rødbuksene.
Tekst av Martin Henriksen
Lagt ut: 21. August 2008 - 14:50
Det melder FFK på sine nettsider.

19-åringen regnes som et av Ghanas største talenter og har allerede debutert på landets A-landslag. I fjor ble han toppscorer for moderklubben Heart Of Lions med 13 mål. Heart Of Lions er fra Kpandu i det østlige innlandet i Ghana, og kom på andreplass i ligaen i fjor. Adiyiah ble nummer tre på ligaens toppscorerliste.

Innsatsen til Adiyiah vekket oppmerksomheten til Ghanas to store klubber, Asante Kotoko og Accra Hearts Of Oak, men assistenttreneren til Heart Of Oaks, Paa Kwesi Fabian, sa til kickoffghana.com at det var uaktuelt å selge lagets stjernespillere til andre ghanesiske klubber.

Den lynraske Dominic Adiyiah var nær å få proffdrømmen oppfylt da han var på prøvespill i Leeds United hvor han, i følge Joacim Jonsson, imponerte stort. De tøffe kravene for å få arbeidstillatelse i England gjorde derimot at overgangen gikk i vasken.

Nå blir altså afrikaneren FFK-spiller.

Under ser du Joacim Jonsson fortelle om FFKs nyervervelse.




Brasiliansk samba og afrikansk tempo på topp? Dette kan bli moro.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f