Barsom-suksess som Tarik-erstatter

Hattrick fra spissdebutant!

Tross tidlig Løv/Ham-ledelse gjorde FFK kort prosess et Bergenslag for andre gang på ei uke. Mye takket være et hattrick av spissdebutant, og midlertidlig Tarik-erstatter, Abgar Barsom.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 30. July 2008 - 19:59
Det var Løv/Ham som tok ledelsen ved Kristian Vange etter bare 12. minutter, men FFK slo kraftig tilbake, og viste at det tross alt er forskjell på toppen av Tippeligaen og midtsjiktet i Adeccoligaen.

Abgar Barsom åpnet showet med en meget heldig scoring. Linjedommeren overså at ballen hadde passert dødlinjen, og Joackim Thomassen fikk lagt inn til spissdebutanten, som scoret sikkert.

Innen omgangen var omme la både Raymond Kvisvik og Andreas Tegström på til henholdsvis 2-1 og 3-1.

Resten av kampen ble en parademars fra FFKs side. 4-1 kom ved Abbe på direkte frispark. "Alle" trodde at Wallace Pereira skulle få muligheten, men i stedet var det svensken som skrudde ballen i mål.

15 minutter før slutt reduserte Samir Saric, som blir Sandefjordspiller ved sesongslutt, til 4-2, men det var til ingen nytte, da Abgar Barsom var på hugget i kveld. Spissdebutanten la på til 5-2 i kampens siste fem spilleminutter etter en langpasning fra Ardian Gashi.

Kanskje har FFK allerede sin Tarik-erstatter i stallen?

Anders Grönahgen uttalte til Radio Fredrikstad før kampstart at han ønsket å forsøke ut Abgar Barsom som spiss, da han fungerte meget godt som 4-3-3-ving i tiden som Djurgårdenspiller, og at svensken kunne være en lignende spillertype som Tarik.

Med hattrick i sin spissdebut kan man trygt slå fast at vår svenske, mediavante trener fortsatt har et ess eller tre i ermet.

PS! FFK er nå klare for kvartfinalen, som var en del av målsettingen før seriestart.

4. runde FFK - Løv/Ham 5-2
1-1 Abgar Barsom (Joackim Thomassen)
2-1 Raymond Kvisvik (Anders Tegström)
3-1 Andreas Tegström (retur fra keeper)
4-1 Abgar Barsom (direkte frispark)
5-2 Abgar Barsom (Ardian Gashi)

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3