Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

– Håper på en rask avgjørelse

Ingen representerer Østfolds fotballstolthet bedre enn Pål André Czwartek. I 11 sesonger har han akslet den rød/hvite drakta. Nå er klubblegenden i dialog med klubben om en ny kontraktsforlengelse. Men PAC ønsker en rask avklaring.
Tekst av Martin Henriksen, foto: Morten Hauge
Lagt ut: 14. July 2008 - 13:25
FFK-guttane flyr høyt etter gårsdagens kanari-massaker. I dag er spillerne på Dagfinn Enerlys fotballskole på Hankø. Én spiller som garantert kommer til å få autografjegernes oppmerksomhet er Pål André Czwartek.

Askimgutten kom fra Moss og debuterte på FFKs høyreback i 1998. Der har han blitt siden. Da han vurderte å legge opp etter 2006-sesongen kom det et unisont folkekrav om at yndlingen måtte ta et år til. Det ble to.

Nå kan det gå mot enda flere år i FFK-trøya for "PAC". Han er i dialog med klubben om en forlengelse, men det er foreløpig usikkert om han blir med videre.

– Jeg håper på en rask avklaring
, forteller Czwartek til ffksupporter.net. Både for min og klubbens del er det viktig å komme til en avgjørelse ganske raskt. Jeg må tenke litt på fremtiden, og det må jo klubben gjøre også.

Noen andre klubber er det derimot ikke snakk om.

– Nei, enten blir det FFK eller så blir det en sivil jobb, fortsetter klubblegenden som tidligere jobbet i bank.

Czwartek forteller at stemningen i troppen er meget god etter søndagens maktdemonstrasjon.

– Ja, det var veldig moro. Vi er veldig fornøyde og skal suge litt på denne karamellen. Deretter må vi nullstille oss. Det er viktig å nullstille seg etter både gode og dårlige kamper, sier Czwartek på diplomatisk fotball-vis.

– Vi skal drive litt restitusjonstrening i dag og i morgen, men fra onsdag er det fullt fokus fram mot Stabæk på mandag.

På spørsmål om keepersituasjonen i klubben har ikke Czwartek så mye nytt å melde.

– Bråthen trente med oss hele forrige uke og satt på benken i går. Men etter det jeg har hørt går det mot operasjon. Når det gjelder Lasse (Staw) er han ute ennå lenger, men om det er for hele sesongen er jeg usikker på, avslutter "Mr. FFK".

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f