Husk meg
Brukernavn
Passord

Tom Freddy Aune som trener

Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 12 8

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 28 nov 10, 12:47

Dette er et innlegg som det er vanskelig å skrive, men vil prøve likevel.

Jeg må innrømme at min tilliten til Aune som trener har vært litt opp og ned dette året. Uten å ha noen bein på inniden i miljøet tror jeg at han har klart å skape en spillergruppe med et godt miljø som er villige til å jobbe for klubben. Med det pese som til tider har vært fra supporterne både mot spillere og trenere er det en brakt å stå sesongen ut og få laget til å reise seg når det gjaldt som mest.

For meg så virker det også som om TFA mangler noe kompetanse - og evnen til å være taktikker. Eller kanskje det er evnen til å formidle disse taktiske disposisjonene som ikke har kommet til sin rett.

Jeg opplever det positivt at han trakk Amundsen med i trenerteamet - hvor han tydelig gir uttrykk for at han ønsker inn en person som kan komplettere og dekke opp for de sidene hos TFA som trengs å styrkes. Dette krever selvinnsikt.

Vi kan helt klart finne trenere som er bedre enn Aune, men spørsmålet er om vi er tjent med det.

Å gi TFA sparken nå vil het klart skape uro både innternt i spillergruppa, administrasjon og blant supporterne.
Vi skal finne en ny trener som først skal skape tillit i spillergruppa  - innføre sitt spillemønster i løpet av et par måneder.
Uro og usikkerhet i forhold til kontraktsforhandlinger med et par av spillerne vi ønsker for all del å beholde er vel heller ingen innertier. Celso Borges sa vel noe om fjorårets situasjon. Tror ikke en tilsvarende situasjonen er det som bikker vår vei ved kontraktsforhandlinger.

Om å spille hverandre gode.
Har hatt noen kurs i lederutvikling og gruppedynamikk og har ofte tatt utgangspunkt i fotballens system på å spille hverandre gode.
Kjøp og kast er enkelt - er mye mer imponert over de som bygger over tid.
TFA har utvilsomt en del gode forutsetninger for å fungere som trener i FFK og så er det helt sikkert noen sider som burde vært forsterket - hvordan kan vi få gitt TFA den kompetansen og tryggheten til å bruke den.
Hvordan kan vi bruke de andre i trenerteamet/støtteapparatet for å få en bredest og sterkest mulig trenersituasjon.

Vi avsluttet høsten med "Bring back the smile" - tror vi skal holde på det slagordet og istedenfor å skape mer uro og usikkerhet heller være med på å "spille hverandre gode". Det gjelder trenerteam, støtteapparat, administrasjon  og spillere.

Med det trenerapparatet vi har nå og med et par forsterkninger på laget tror jeg at vi har mulighet til å holde oss i tippeligaen. Derfra får vi bygge stein for stein - til vi er på toppen.

 


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 28 nov 10, 13:16

Opprinnelig postet av rød og hvit

Mye bra

Kan si meg enig i det du skriver Laughing

Jeg har prøvd i hele år å være posetiv ytil Aune, men på slutten av sesongen når Pæddene gikk forbi ble jeg veldig usikker selv.

I kvalikke, så viste laget og Aune at de virkelig kan spille fotball Cool

Det kan være at de andre lagene måtte presse høyre på banen, og det så ut til å passe FFK bedre.

 

 


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 28 nov 10, 13:48
Finner ikke noe sted jeg har skrevet det du sier ang Askar, men mulig jeg tar feil.Fint om du sier i hvilken tråd. Alle kan ta feil. Men jeg fant dette fra deg ang Aune: "Jeg mener at Tom Freddy Aune er feil mann for FFK, uavhengig av om det blir opprykk eller ikke. Men det ønsker jeg å diskutere etter sesongen, for jeg ser at det er lite fruktbart med den diskusjonen før tre (og kanskje flere) livsviktige kamper om å nå Tippeligaen." --------------------------- Du har kanskje endret mening pga opprykket!

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 28 nov 10, 17:39
Endret: 28 nov 10, 17:39
Endret av: Lemmy

Det er helt riktig at jeg skrev dette, og dette mener jeg fortsatt. Jeg vil helst ha en ny trener, og jeg skal begrunne dette i et litt lengre innlegg en dag jeg har tid.

 

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 29 nov 10, 10:57
Bare en ting å si om de felste på nettet her, Kortids minne, fra 90% som vil bytte for tre kamper siden til 90% som vil ha. Jammen godt ingen her sitter i styret, finner FFK den treneren de vil ha så blir det bytte. Om en tar e tre siste kampene. Løvham- Der kunne nedrykket vert et faktum etter 20 min. Hønefoss- der blir en mer eller minder levert julepakker på 2-3 av målene i første kamp. Er dette noe treneren skal krediteres fult ut. Ikke misforstå, alle ære til spillerene at de greide det. Men de greide det ikke på grunn av treneren, men til tross av treneren. Kjøper heller ikke det at lag legger seg bakpå heller, syntes dere virkelig det er bra når det andre laget kjører kampen Ref Løv ham første 20 min. Nei gi oss en trener som kan gi laget den sammhandlingen det trenger, for å greie seg i tippeligaen.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 29 nov 10, 14:52
Endret: 29 nov 10, 14:54
Endret av: Lars 29

Nå ble det til slutt en fantastisk avslutning som ble kronet med opprykk til tross for alt det negative som har vært i og rundt laget i 2010. Hadde en veldig god følelse når jeg tuslet rørt og utmattet rundt på matta etter kampen og senere møtte spillere og ledere på VIP,en. FFK er etter 1 år tilbake der vi bør høre hjemme.

Rart å tenke på hvordan 3 kamper kan snu opp ned på alt, ikke minst økonomisk sett ble det en flott avslutning på året. Nå ville vel klubben med bedre spill tidligere i sesongen kanskje hatt et høyere snitt, slik at dette hadde blitt jevnet ut. Men summa sumarum så har FFK hatt et snitt og interesse rundt sine kamper milevis over alle andre adeccoligalag. Så kan sarpinger snakke om medgangssupportere så mye de vil. Et snitt på rundt 6000 er veldig bra i nest øverste divisjon.

Hva så med sesongen sett under et og hvordan TFA har fungert som trener? Jeg innrømmer glatt at jeg var meget skeptisk til at klubben skulle gå for TFA. Ikke personen Tom Freddy Aune, men ledertypen Tom Freddy Aune.

Klubben hadde hatt en veldig dyrekjøpt erfaring i Tom Nordlie og valgte den billigste løsningen. 

Jeg skal gi Tom Freddy kredit for at klubben klarte sin målsetning for 2010, nemlig å rykke opp. Men hvis alle her inne er ærlige med seg selv, så burde klubben med det mannskapet de har ( som vi faktisk så i kvalifiseringen ) ha klart å rykke opp allerede tidlig i høst. Laget har tidvis underprestert.

Tror jeg sjelden har sett et så dårlig nivå i adeccoligaen som i år. Fotball er et veldig psykologisk og taktisk spill. Og da kommer det til syvende å sist an på hva slags taktikk og plan en trener legger for laget. Og det synes jeg har vært en mangelvare i store deler av sesongen. Synes det har vært liten eller ingen struktur i laget.

Det er ingen tvil for de som er i og rundt laget at Trond Amundsen har mer trener kompetanse en TFA. Så å hente inn han var et klokt valg av klubben og av TFA som så sine begrensinger og valgte å gå ned i lønn.

Hva så med 2011? FFK som klubb er tilbake i eliten, nå begynner den tunge jobben med å få på plass økonomi og slette/ettergi noe gjeld. Alltid lettere å få inn penger når man er i det gode selskap. Men tror klubben må sette seg ned å gjøre noen veivalg. Hva ønsker FFK å være? Topplag eller middelhavsfarer?Med klubbens interesse og publikumssnitt, mener jeg at vi bør kunne ha forutsetninger for å kunne bli et topplag, uten tvil.

Men det er ingen tvil om at vi må forsterke med en 3 - 5 spillere av god kvalitet om FFK skal bli å regne med på øvre halvdel. Etter min mening mener jeg de bør forsterke også på trenersiden. Jeg mener det valget er å finne i Moss og heter Knut Torbjørn Eggen.

Han har ikke en dyr trener og har fortsatt noe ugjort her i Fredrikstad. Mange snakker om hans dårlige psyke. Jeg vil minne om at han som fotballtrener aldri har gått på en "smell". Tror tiden er overmoden for sønn Eggen nå. KTE får kanskje fullført sin drøm som han aldri fikk gjennomført. Nemlig lede FFK i europacup på nye Fredrikstad stadion.

At KTE har et så dårlig rykte hos mange her inne på forumet er for meg en gåte. Han sluttet i FFK fordi han mente at ikke Morgan Andersen var kompetent nok, gjorde feil valg og at han ikke ønsket å være underordnet han.Når da klubben fortsatt valgte MA, tok KTE konsekvensen av det. Nå kom det også frem at det var en del lik i skapet etter MA regjeringstid i FFK og han brukte penger som en full sjømann, det kan ikke stikkes under en stol. MA var vel ikke det smarteste valget FFK har gjort

Hva fikk så KTE til? 2 opprykk på 2 år. holdt oss i tippeligaen med et betraktelig dårligere mannskap enn det Grønhagen hadde til rådighet året etter ( som førte til 8 plass, samme som KTE siste år ),cupgull i 2006, sørget med opprykkene og økt entusiasme for at klubben fikk realisert nye Fredrikstad stadion. Noen som tror at nye stadion hadde blitt bygget hvis vi var et 2 divisjonslag?. Synes den CV, en ser bra ut jeg. Synes det nå er på tide han får utvikle den CV,en videre.

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


lordofwhat

A-lagspiller
Ble medlem: 20 aug 08
Innlegg: 523

Lagt til: 29 nov 10, 15:13

"Men det er ingen tvil om at vi må forsterke med en 3 - 5 spillere av god kvalitet om FFK skal bli å regne med på øvre halvdel"

tror ikke du trenger å bekymre deg for at vi skal være på den øvre halvdel for å si det sånn hehe :)

 vi burde sikte oss inn et sted mellom 8 -12 plass på tabellen neste år ... å fornye kontrakten i tippeligaen burde være målet og ikke å ligge topp 7...

---------------------------

gazzkammer unt testikkelknauzer


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 29 nov 10, 16:00

Opprinnelig postet av Anne
Bare en ting å si om de felste på nettet her, Kortids minne, fra 90% som vil bytte for tre kamper siden til 90% som vil ha. Jammen godt ingen her sitter i styret, finner FFK den treneren de vil ha så blir det bytte. Om en tar e tre siste kampene. Løvham- Der kunne nedrykket vert et faktum etter 20 min. Hønefoss- der blir en mer eller minder levert julepakker på 2-3 av målene i første kamp. Er dette noe treneren skal krediteres fult ut. Ikke misforstå, alle ære til spillerene at de greide det. Men de greide det ikke på grunn av treneren, men til tross av treneren. Kjøper heller ikke det at lag legger seg bakpå heller, syntes dere virkelig det er bra når det andre laget kjører kampen Ref Løv ham første 20 min. Nei gi oss en trener som kan gi laget den sammhandlingen det trenger, for å greie seg i tippeligaen.

 

Enig Anne...men HVEM skal ta over? Har klubben noe annet valg,pr idag,enn å la en TFA med 3 års kontrakt(2 år igjen) fortsette?

Jeg kan ikke se andre trenere der ute......og jeg har støttet Holters i tidligere innlegg,der det søkes etter en helt annen type trener enn de som er i norsk fotball idag. Gjerne en 'ny' svenske eller danske. Hva het han som var i Brann's søkelys,da de ansatte S.Nilsen? Truls ett eller annet.........

 

Men slik ståa virker å være nå, kan Aune fortsette,hvis han da ikke frivillig trekker seg.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 29 nov 10, 16:24
Jeg har rykter om Jonas Stern skal overta for TF og rykte kommer fra seriøs kilde.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 29 nov 10, 16:31

Opprinnelig postet av Lars 29

Nå ble det til slutt en fantastisk avslutning som ble kronet med opprykk til tross for alt det negative som har vært i og rundt laget i 2010. Hadde en veldig god følelse når jeg tuslet rørt og utmattet rundt på matta etter kampen og senere møtte spillere og ledere på VIP,en. FFK er etter 1 år tilbake der vi bør høre hjemme.

Rart å tenke på hvordan 3 kamper kan snu opp ned på alt, ikke minst økonomisk sett ble det en flott avslutning på året. Nå ville vel klubben med bedre spill tidligere i sesongen kanskje hatt et høyere snitt, slik at dette hadde blitt jevnet ut. Men summa sumarum så har FFK hatt et snitt og interesse rundt sine kamper milevis over alle andre adeccoligalag. Så kan sarpinger snakke om medgangssupportere så mye de vil. Et snitt på rundt 6000 er veldig bra i nest øverste divisjon.

Hva så med sesongen sett under et og hvordan TFA har fungert som trener? Jeg innrømmer glatt at jeg var meget skeptisk til at klubben skulle gå for TFA. Ikke personen Tom Freddy Aune, men ledertypen Tom Freddy Aune.

Klubben hadde hatt en veldig dyrekjøpt erfaring i Tom Nordlie og valgte den billigste løsningen. 

Jeg skal gi Tom Freddy kredit for at klubben klarte sin målsetning for 2010, nemlig å rykke opp. Men hvis alle her inne er ærlige med seg selv, så burde klubben med det mannskapet de har ( som vi faktisk så i kvalifiseringen ) ha klart å rykke opp allerede tidlig i høst. Laget har tidvis underprestert.

Tror jeg sjelden har sett et så dårlig nivå i adeccoligaen som i år. Fotball er et veldig psykologisk og taktisk spill. Og da kommer det til syvende å sist an på hva slags taktikk og plan en trener legger for laget. Og det synes jeg har vært en mangelvare i store deler av sesongen. Synes det har vært liten eller ingen struktur i laget.

Det er ingen tvil for de som er i og rundt laget at Trond Amundsen har mer trener kompetanse en TFA. Så å hente inn han var et klokt valg av klubben og av TFA som så sine begrensinger og valgte å gå ned i lønn.

Hva så med 2011? FFK som klubb er tilbake i eliten, nå begynner den tunge jobben med å få på plass økonomi og slette/ettergi noe gjeld. Alltid lettere å få inn penger når man er i det gode selskap. Men tror klubben må sette seg ned å gjøre noen veivalg. Hva ønsker FFK å være? Topplag eller middelhavsfarer?Med klubbens interesse og publikumssnitt, mener jeg at vi bør kunne ha forutsetninger for å kunne bli et topplag, uten tvil.

Men det er ingen tvil om at vi må forsterke med en 3 - 5 spillere av god kvalitet om FFK skal bli å regne med på øvre halvdel. Etter min mening mener jeg de bør forsterke også på trenersiden. Jeg mener det valget er å finne i Moss og heter Knut Torbjørn Eggen.

Han har ikke en dyr trener og har fortsatt noe ugjort her i Fredrikstad. Mange snakker om hans dårlige psyke. Jeg vil minne om at han som fotballtrener aldri har gått på en "smell". Tror tiden er overmoden for sønn Eggen nå. KTE får kanskje fullført sin drøm som han aldri fikk gjennomført. Nemlig lede FFK i europacup på nye Fredrikstad stadion.

At KTE har et så dårlig rykte hos mange her inne på forumet er for meg en gåte. Han sluttet i FFK fordi han mente at ikke Morgan Andersen var kompetent nok, gjorde feil valg og at han ikke ønsket å være underordnet han.Når da klubben fortsatt valgte MA, tok KTE konsekvensen av det. Nå kom det også frem at det var en del lik i skapet etter MA regjeringstid i FFK og han brukte penger som en full sjømann, det kan ikke stikkes under en stol. MA var vel ikke det smarteste valget FFK har gjort

Hva fikk så KTE til? 2 opprykk på 2 år. holdt oss i tippeligaen med et betraktelig dårligere mannskap enn det Grønhagen hadde til rådighet året etter ( som førte til 8 plass, samme som KTE siste år ),cupgull i 2006, sørget med opprykkene og økt entusiasme for at klubben fikk realisert nye Fredrikstad stadion. Noen som tror at nye stadion hadde blitt bygget hvis vi var et 2 divisjonslag?. Synes den CV, en ser bra ut jeg. Synes det nå er på tide han får utvikle den CV,en videre.

Her er jeg enig i det meste, bra innlegg.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 29 nov 10, 16:34
Opprinnelig postet av Anne

FFK har ikke hatt plan på spillet sitt verken i år eller i fjord.

Det er vel også en av grunnene til at det gikk galt.

Snakket med en spiller i dag, der han sa at de trener etter en plan, men når kampen kommer blir alt motsatt.

Om dette er treneren sitt ansvar eller spillerene skal jeg ikke bedømme. Men etter min personelige mening mener jeg at det er en treners ansvar, det er under kampene han kan vis hva han er god for, og det er der han skal rette opp det han ser er galt.

Greier ikke treneren dette, og ikke har såppas respekt fra spillerene at de følger hans system, nei da er han  normalt ikke god nok.

Men at treneren skal ta ansvar for spillere som ikke scorer på blank kasse, det er jeg ikke enig i.

Da er det tydelig at Trond Amundsen gjorde underverker i de tre siste kampene.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 29 nov 10, 16:40

Mener at det var en herinne som skrev at TF satt på oppsigelse, noen som husker hvem det var?

 


Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 29 nov 10, 16:44
Endret: 29 nov 10, 16:50
Endret av: Knuty

Opprinnelig postet av Patrioten

Mener at det var en herinne som skrev at TF satt på oppsigelse, noen som husker hvem det var?

 

Opprinnelig postet av Anne, 7. november

"Slapp av, tror faktisk Aune sitter på oppsigelse uansett hva som skjer kvalikken."

I dette innlegget.

Holters sier han tror det samme i den etterfølgende posten.

 


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 29 nov 10, 16:47

Opprinnelig postet av Knuty

Opprinnelig postet av Patrioten

Mener at det var en herinne som skrev at TF satt på oppsigelse, noen som husker hvem det var?

 

Opprinnelig postet av Anne, 7. november

"Slapp av, tror faktisk Aune sitter på oppsigelse uansett hva som skjer kvalikken."

I dette innlegget.

Holters sier han tror det samme et par-tre poster senere.

 

 

Hva sier dere Anne og Holters, er det noe nytt?


kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 29 nov 10, 16:52

Opprinnelig postet av Anne
Bare en ting å si om de felste på nettet her, Kortids minne, fra 90% som vil bytte for tre kamper siden til 90% som vil ha. Jammen godt ingen her sitter i styret, finner FFK den treneren de vil ha så blir det bytte. Om en tar e tre siste kampene. Løvham- Der kunne nedrykket vert et faktum etter 20 min. Hønefoss- der blir en mer eller minder levert julepakker på 2-3 av målene i første kamp. Er dette noe treneren skal krediteres fult ut. Ikke misforstå, alle ære til spillerene at de greide det. Men de greide det ikke på grunn av treneren, men til tross av treneren. Kjøper heller ikke det at lag legger seg bakpå heller, syntes dere virkelig det er bra når det andre laget kjører kampen Ref Løv ham første 20 min. Nei gi oss en trener som kan gi laget den sammhandlingen det trenger, for å greie seg i tippeligaen.

Akuratt som jeg skulle sagt det selv...

---------------------------

wakka wakka wakka ( < o o o o o o o


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 29 nov 10, 17:49

Opprinnelig postet av Patrioten
Jeg har rykter om Jonas Stern skal overta for TF og rykte kommer fra seriøs kilde.

Jonas hvem? Laughing


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 29 nov 10, 17:59
Endret: 29 nov 10, 18:26
Endret av: Plankekæll

Jonas Thern.

Han spilte bla på det svenske landslaget som tok bronse i Fotball-VM i USA i 1994. En meget god fotballspiller hvertfall. Han utgjorde en meget bra midtbane med Stefan Schwarz, Klas Ingesson og Tomas Brolin. 

Han trener nå IFK Värnamo, den samme klubben Lala var på utlån hos. Denne klubben har vært flinke med yngre spillere. De solgte bla denne mye omtalte Mohamed Bangura til AIK.

Å få byttet ut Tom Freddy Aune med Jonas Thern er definitivt spennende. Men for all del, behold Aune i trenerapparatet. Trond Amundsen også hvis det lar seg gjøre.

Her er noen ord fra Jan Rafn om Jonas Thern. Rafn besøkte Lala i Sverige i juni i år.

- "En prat med trener Jonas Thern etter kampen var på sin plass. De som kan sin fotballhistorie drar sikkert kjensel på navnet. Jonas spilte på det svenske landslaget og var med på VM bronsen i USA i 1994. Videre har han en karriere i Zürich, Benfice,Napoli,Roma og Glasgow Rangers. Han har gjort store ting med ungkalvene i Värnamo og er en fin trener for Lala. Han forteller at Lala har hatt en fin sesong i Värnamo, og at han på sikt ser for seg en storspiller. Videre så sier han at Lala trenger tid på seg og demper deretter litt forventninger til den som tror Lala kommer inn til FFK som superstjerne".

 

Värnamo 26 16 4 6 26 52
Qviding 26 15 6 5 22 51
Sylvia 26 14 6 6 18 48
Sleipner 26 11 7 8 9 40
Rosengård 26 11 7 8 6 40
Lunds BK 26 10 9 7 11 39
LB07 26 8 12 6 2 36
Skövde AIK 26 9 9 8 -4 36
Norrby 26 9 8 9 4 35
Kristianstad FF 26 8 7 11 -10 31
Husqvarna 26 8 6 12 -10 30
Västra Frölunda 26 6 8 12 -19 26
Torslanda 26 5 3 18 -23 18
Ytterby 26 4 4 18 -32 16

 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 29 nov 10, 18:15

Opprinnelig postet av kratos

Opprinnelig postet av Anne
Korttidsminne, LøvHam, Hønefoss osv.

Akuratt som jeg skulle sagt det selv...

Hei kratos.

Er du fornøyd med opprykk? Eller bare bitter for at det var feil mann som tok oss opp? Jeg har ennå ikke sett at du har hatt én eneste bittelille positiv ting å si etter opprykket, så det er derfor jeg lurer.


kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 29 nov 10, 21:10

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av kratos

Opprinnelig postet av Anne
Korttidsminne, LøvHam, Hønefoss osv.

Akuratt som jeg skulle sagt det selv...

Hei kratos.

Er du fornøyd med opprykk? Eller bare bitter for at det var feil mann som tok oss opp? Jeg har ennå ikke sett at du har hatt én eneste bittelille positiv ting å si etter opprykket, så det er derfor jeg lurer.

 

Selvsagt er jeg fornøyd med opprykk, uansett hvem som har tatt oss opp, jubla og gapa som alle de andre 9200 forrige torsdag... Er du fornøyd nå ?

---------------------------

wakka wakka wakka ( < o o o o o o o


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 29 nov 10, 21:15

Samme for meg hva du mener, men jeg bare synes det var rart at en person som skriver såpass mye som du her inne kun klarte to små innlegg etter opprykket, og begge innleggene var negativt ladet.

Det synes jeg var pussig.

Men flott at du er fornøyd da. Smile



Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 12 8

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f