Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

AIKs stjernespiss kunne ha vært FFK-spiller

Mohamed Bangura (21) briljerer i disse dager mot Rosenborg under kvalifiseringen til Champions League. Stortalentet kunne i stedet ha vært spissen alle FFK-supportere drømmer om.

Tekst av Øystein Holt, Foto: AIK Media
Lagt ut: 04. August 2010 - 23:09

ffksupporer.net vet at Bangura var sterkt ønsket av FFK. En overgangssum var kartlagt, men FFK maktet ikke å stable de nødvendige midlene på plass.

- Det stemmer at vi ønsket å hente ham, bekrefter Joacim Jonsson overfor ffksupporter.net.

Etter hva ffksupporter.net har forstått ville Bangura ha vært en rimelig spiller. Bare 1,2 millioner kroner skulle til for at IFK Värnamo - klubben Lalawele var utleid til - hadde sluppet ham til Fredrikstad.

- Tall kan jeg ikke uttale meg om, men han hadde ikke vært noen dyr mann, forteller Jonsson.

Jan Rafn var tidligere i år i Sverige for å besøke utleide Lalawele. Samtidig ønsket Rafn å ta spilleren FFK etter vært hadde fått øynene opp for i nærmere åsyn.

- Etter å ha sett Bangura i det folk kalte hans dårligste kamp for året, så sa jeg: Løp og kjøp! Jeg anbefalte ham på det sterkeste, forteller Rafn til ffksupporter.net

Til tross for gode tilbakemeldinger ønsket ikke Fredrikstad Spillerinvest å bidra ved denne anledningen. Dermed glapp spilleren til den allsvenske klubben AIK.

- Det er litt bittert, for det går lang tid mellom hver gang man finner de virkelig perlene, og rimelige angrepsspillere er ikke enkelt å finne. Bangura er god i flere av spillets faser. Han er god i mellomrommet samtidig som han har stor gjennombruddskraft. Han er i tillegg meget god én mot én, men det fikk vel de fleste se i kveld, forteller Jonsson før han legger til:

- Men vi følger godt med i markedet, og har flere spillere i kikkerten. Vi er langt fremme når det gjelder kartlegging av spillere.

Vil det bli hentet noen flere spillere i dette overgangsvinduet?

- Vår økonomiske situasjon er meget anstrengt og skal vi ha nye spillere inn, er vi helt avhengige av eksterne midler. Men skulle det komme eksterne midler så er vi godt forberedt i de posisjoner vi ønsker forsterke, avslutter Jonsson.

Diskutér saken i diskusjonsforumet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3