Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bora Zivkovic forlater FFK

Takk for alt, Bora

Søndag spiller FFK seriekamp mot Lyn på Stadion. Mandag reiser Bora Zivkovic hjem til Danmark - for godt. Midtstopperkjempen ønsker å reise hjem midt i sesongen av familiære årsaker, og FFK velger derfor å slippe ham fri. Bora kom til Fredrikstad sommeren 2004 og var svært delaktig i at FFK berget plassen i Tippeligaen. I 2005-sesongen var han kaptein. Takk for alt, Bora!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 30. June 2006 - 11:29
Bora Zivkovic har altså vært i FFK i to år. Han kom sommeren 2004 - og forlater oss sommeren 2006. På den tiden har han vist seg å være av klubbens aller beste og mest populære spillere. Nå reiser han av familiære årsaker hjem til Danmark og skal i tiden fremover spille for Vejle og bo ved familien sin i Silkeborg en halvtimes kjøretur unna.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Fredrikstad. Trives godt både i byen og i klubben, og vi har bodd flott i Gamlebyen. Jeg kan bare takke for alle som har stilt opp for meg gjennom to år. Det har vært utfordrende og flott å spille for FFK. Jeg takker også alle FFK-fans for støtte og sympati. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater FFK, uttalte Bora til fredrikstadfk.no.

Tamas Szekeres blir trolig mannen som kommer til å erstatte Bora i FFKs midtforsvar.

På vegne av alle FFK-supportere: Takk for to fantastiske år, Bora. Og lykke til i Danmark!

Det er også klart at Lars Blixt og FFK har blitt enige om å avslutte kontrakten. Dermed er Blixt ferdig i FFK og kontraktfri. Vi takker selvfølgelig også Lars Blixt for tiden i FFK og ønsker ham lykke til videre i livet og karrieren.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340