Husk meg
Brukernavn
Passord

Angående fremtidig forsterkninger

Harry Hansen bekreftet i dag på telefon at Knut Torbjørn Eggen har gått til styret med et forslag om forsterkninger. Han argumenterte blant annet med at hvis Fredrikstad lå i toppen og kjempet ville Fredrikstad trekke mange tilskuere. Hvis Fredrikstad derimot blir liggende og rote rundt midten - i et ingenmannsland - ville det kanskje bare dukke opp 2000 tilskuere på stadion.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. June 2003 - 01:25
La oss si at Fredrikstad trekker 6000 tilskuere når de ligger på toppen. Differansen blir da 4000 tilskuere, dvs et tap på 320.000 kroner hver eneste kamp. I løpet av høstsesongen har Fredrikstad 7 hjemmekamper, altså vil de tjene 2.240.000 kroner. Bruker man da 1 million kroner på spillere som gjør at man holder seg i toppen, vil man fortsatt tjene penger på dette. Altså en god investering.

- Det er riktig. Eggen har tatt det opp og sagt at vi bør kikke litt på det. Vi vil holde øya oppe og være på utkikk etter forsterkninger, men vi vil vurdere om vi skal forsterke når vi kommer til sommerpausen. Det hele handler om skader og tabellposisjon, fortalte Harry Hansen til FFKSupporter.net i går kveld.

Hvis Fredrikstad taper de neste 4 kampene, så vil det bli en vurderingssak om man skal forsterke laget. Men vinner Fredrikstad de, så kan det være dyrt å ikke investere. Hvis det skulle oppstå langtidsskader underveis, så forsikrer Harry Hansen oss om at forsterkninger da uansett vil bli hentet inn.

- Det er som på butikken på hjørnet; Blir en ansatt sykemeldt en lang periode, så må man hente inn en vikar, sa Harry Hansen.

På spørsmål om de hadde noen i kikkerten svarte han:

- Vi har våre tanker, men det kan vi selvfølgelig ikke gå ut med.

I det siste har det florert mange rykter om spillere som har blitt linket til Fredrikstad, blant annet Øivind Leonhardsen. Undertegnede påpekte at han syntes det hørtes lite realistisk ut og fokuserte på lønnen hans i Premier League.

- Ingen lag i Norge har mulighet til å betale de samme lønningene som i Premier League, unntatt kanskje Rosenborg. En spiller som vender tilbake til Norge kan rett og slett ikke forvente den samme lønnen. Brann skal jo også være interessert i Leonhardsen, og Brann er vel den klubben med dårligst økonomi i Norge, avslutter Harry Hansen.

Vi får bare vente og se hva som skjer. Spennende blir det uansett! FFKSupporter.net holder deg informert.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f