Husk meg
Brukernavn
Passord

Dagens skadesituasjon

Etter kampen mot Sandefjord ble FFK-stallen hardt rammet av mange skader på en eneste gang. Vår rutinerte midtstopper, Tore Pedersen, var tilbake etter kyssesyken, men det skulle vise seg å være for godt til å være sant. FFKSupporter.net har forhørt seg om skadesituasjonen.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. June 2003 - 01:25
Tore Pedersen
- startet nok altfor tidlig med trening. Pedersen "møtte veggen" mot Sandefjord, og kommer nok til å være ute en god stund til. Kanskje burde han roe det helt ned og satse på å være tilbake til høstsesongen? Pedersen stiller garantert ikke til søndag.

Tor Trondsen
- er høyst usikker og ligger fortsatt rett ut med sykdom. Trondsen stiller mest sannsynlig ikke til søndag.

Roger Risholt
- er ikke alvorlig skadet, men føler seg meget tung og stiv i beina. Han er forhåpentligvis klar, men det er en liten usikkerhet rundt midtbaneterrieren.

Lahai Fallay
- har vært småskadet en liten periode og fått seg et smell i kneet. Det er ingen alvorlig skade, men han har vært til MR-undersøkelse og vil være ute i 1-2 uker. Fallay stiller altså ikke til søndag.

Steinar Sørlie
- er skadefri! Rino Hansen stod en god kamp mot Hønefoss sist, og Eggen har her et luksusproblem når det gjelder hvem han skal velge. Sørlie kan stille til søndag, men hvem velger Eggen?

Jørgen Pettersen
- fikk en liten hjernerystelse i duellen med Sandefjords Jørgen Jalland. Pettersen påførte seg også en hjernerystelse under treningskampen mot Vålerenga tidligere i år. Dette, samt at han fikk vondt i hodet når han jogget, gjorde at han ikke kunne spille mot Hønefoss.

Jørgen Pettersen er klar igjen til søndagen, og som Harry Hansen selv sa:

- Det er nok ingen stor hemmelighet at Jørgen kommer til å ta en plass på laget.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f