Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK-børsen

Spillerbørs: FFK - Brann

Vi har sett FFKs åpningskamp mot Brann to ganger; først direkte på Stadion og deretter video-opptak. Les våre vurderinger av de individuelle prestasjonene i FFK-børsen!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 11. April 2006 - 01:27

Rami Shaaban 6
Er trygg i feltet og har ro i alt han foretar seg. Den ene redningen i første omgang er det mesterliga-klasse over. Følger opp med å redde straffespark etter pause. Er en matchvinner-type. Meget god debut!

Pål André Czwartek 4
Mye feilaktig adresse på pasningene. Ganske god før pause, men gjør også noen grove feil. Svak når han kommer med ballen fremover på banen. Rydder av og til opp med hurtigheten. Får seg en smell og må ut i 2. omgang.

Raio Piiroja 6
Estlenderen er på vei tilbake til 2004-formen. Er solid i duellspillet og spesielt imponerende i luftrommet, hvor han også er farlig på offensive dødballer. Er faktisk minst god når han får god tid. En spiller som er best på instinkt.

Bora Zivkovic 5
Er som regel hjernen i forsvaret. Gjør en god kamp også i dag, men en del unødvendig slurv med avklaringer og pasninger trekker ned en karakter. Ofrer seg for laget i duellene. God innstilling.

Trond Erik Bertelsen 4
Litt skuffende. En grei 1. omgang, men sliter med oppspillene som ofte blir altfor upresise. Kommer dessuten flere ganger på etterskudd, lager et håpløst straffespark og blir til slutt utvist. Riktig nok feilaktig, men har uansett ikke dagen.
John Anders Bjørkøy 5
Er kanskje litt for lite mobil i deler av kampen, men gjør en god innsats defensivt på midtbanen. Spiller trygge pasninger. Er dessuten sterk i kroppen og får mye bruk for musklene. Flott scoring.
Simen Brenne 7 BB
Kampens beste spiller. Som alltid løpssterk og kommer til flere avslutningsforsøk. Flere meget gode innlegg fra kant. Skaper MYE. Er kreativ og søker kanskje litt for vanskelige løsninger, men er herlig når det lykkes. Blir ufattelig sliten mot slutten.

Hans Erik Ramberg 4
Åpner lovende med flere finesser og gode pasninger. Men jo tyngre banen blir, jo mer borte blir Ramberg. Er ingen utpreget duellspiller og sliter litt med å få kontroll på ballen. Løper mye.
Tarik Elyounoussi 5
Er en konstant trussel for Erlend Hanstveit de første 45 minuttene. God med begge bein og har flere gode innlegg. Kommer til flere avslutninger og mangler bare det lille ekstra. Blir mer borte utover i kampen og byttes ut.

Mihaly Tóth 5
En godkjent debut fra start for den ungarske kraftspissen på Stadion. Er sterk i feltet og lukter målsjanser. Er på plass der ballen lander og veldig nær en scoring eller to. God med mann i rygg og til å finne medspillere. Blir ofte litt alene.

Raymond Kvisvik 4
Sliter på underlaget og briljerer sjeldent på det dårlige underlaget han tydeligvis ikke trives på. Har flere gode dødballer og innlegg. Gjør en grei jobb defensivt også. Kan med god grunn vaske drakta etter kampen!

Brian West, Martin Wiig og Are Tronseth (debut) kom inn utover i 2. omgang.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340