Husk meg
Brukernavn
Passord

Ny tabell side!

Det er blitt vidreutviklet en del på tabellsiden som gjør at du kan få mye mer statistikk om alle kampene og lagene i hele 1 divisjon. Samtidig kan man selv manipulere tabellen mye mer.
Tekst av Henning Kristiansen
Lagt ut: 29. May 2003 - 22:15
Det som er blitt gjort er at alle kampene har nå blitt lagt inn i vår database som blir oppdatert med resultater og dermed videre automatisk laget tabell ut av.

Til nå har vi mått skrive om tabellen manuelt hver gang det har vært nye kamper og som for det første har gjort at det har tatt litt tid før tabellen er blitt oppdatert samt at det til tider har faktisk vært skrevet feil.

Den nye tabellen støtter nå også at et lag kan bli fratatt poeng som Oslo Øst ble tidligere i vår.

Velge dato og runde
Du kan nå i den nye tabellen velge fra og til dato samt fra og til på runder for å se hvordan tabellen var og også for å se hvem som var best i perioden som er valgt.

Laginfo
Videre kan du trykke på hvert lag og få opp egen info om dette laget. Til nå er det kun støtte for at man ser hvilke kamper laget har og resultatene, men det er planlagt at det skal komme mer statistikk inn her senere. Her kan man også trykke seg videre inn og se alle kampene runde per runde.

Begynnelsen
Dette er bare begynnelsen på nye funksjoner som denne siden vil ha så det vil komme en del nye tøffe og ikke minst nyttige statistikker i fremtiden som kommer.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f