Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skrevet under 2 årskontrakt

Christian Berg signert for FFK

FFK har i dag sluttført kontraktsforhandlingene med Christian Berg. Midtbanespilleren kommer til Fredrikstad som bosman-spiller fra Bodø/Glimt og har skrevet under en kontrakt på 2 år. Berg, som ikke er i slekt med de mer berømte Berg-brødrene, har spilt hele sin seniorkarriere for Bodø/Glimt og har også vært innom U21-landslaget.
Tekst av Trond Johansen, Foto: glimt.no
Lagt ut: 21. November 2005 - 16:32

Det er direktør i FFK, Arve Mokkelbost, som bekrefter dette overfor Radio Fredrikstad i ettermiddag. Og Mokkelbost beskriver den nye FFK-spilleren slik:

- Han er en allround midtbanespiller og har spilt hele karrieren sin i Bodø/Glimt. Han var faktisk resverve i cupfinalen for Glimt i 1998. Han har 150 obligatoriske kamper i Tippeligaen for Glimt og 16 U-landskamper for Norge. Dette er en spiller som Knut Torbjørn Eggen har anbefalt oss å gå i forhandlinger med. Og nå er forhandlingene sluttført og vi gleder oss til å se spilleren i FFK-drakt.

Berg har skrevet under en 2 årskontrakt.

Når det gjelder eventuelt ytterligere forsterkninger i den kommende tiden, så svarer Mokkelbost vagt.

- Det som er utfordringen vår nå er ikke bare utskiftninger, men også utvikling. Det vil ikke bli samme inn og ut-trafikk av spillere nå som i de foregående sesongene.

Mokkelbost kunne også fortelle at de stadig jobber med keeperspørsmålet, men det skal ikke foreligge noe kontraktsforslag for Per-Morten Kristiansen på nåværende tidspunkt.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340