Husk meg
Brukernavn
Passord

Borg 1-2 FFK (2. runde)

Det ble spådd et jevnt oppgjør på Sarpsborg stadion, og jevnt skulle det bli. Likevel hadde FFK full kontroll gjennom hele kampen, og 2.runde ble akkurat den transportetappen alle håpet det skulle bli.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. May 2003 - 23:04
Med regnbyger i lufta og Borg som motstander var det duket for et skikkelig lokalderby, men en plagsom speaker brøt inn nå og da og prøvde desperat å få med seg publikum. Videre klarte han å snakke om et cupblad med \"klassiske oppgjør med Borg\"? Hvilke klassiske oppgjør? Men nok om det...

Det ble ikke fullt så mye fart og spenning som lokalderbyer er kjent for. Det hele var rett og slett en kjedelig oppvisning. Det skulle gå hele 34 minutter før den første sjansen i kampen kom. Lars Petter Hansen blir spilt fri og er helt alene med keeper. Han prøver å løfte ballen over en utstormende Skule Notø, men ballen går dessverre over mål. Stort mer skjedde ikke i 1. omgang.

I pausen ble Tor Trondsen erstattet av Roger Helland. Det virker som om Trondsen sliter litt med skaden sin enda. I 1. omgang spilte FFK med Hansen og Melo som spisser og med Ringberg som indreløper, men da det ikke fungerte valgte Eggen å legge om til noe mer vante takter i 2. omgang. Ringberg ble flyttet frem som spiss og Melo ut på høyrekanten, og det skulle gi resultater.

FFK åpnet 2. omgang i et mye høyere tempo enn tidligere i kampen, og etter 5 minutter får Ringberg ballen på 25 meter og viser helt klart at det er spiss han er. Han smeller ballen rett i mål til høyre for en sjanseløs Skule Notø. Et par minutter i forveien hadde Borg en stor sjanse, men skuddet traff heldigvis på utsiden av stolpen og ut.

Etter 63 minutter kommer kampens desidert største sjanse. Håkan Söderstjerna kommer på et raid på venstrekanten og leker karusell med Borgspillerne før han legger ballen hardt til sin landsmann, Markus Ringberg. Keeperen er totalt utspilt og målet er helt åpent, men Ringberg smeller ballen i stolpen. Ballen smyger seg langs mållinja og ut på motsatt side. Større sjanse kan man ikke få!

Men når man ikke utnytter sine sjanser kommer det ofte noe imot, og slik skulle det også gå i denne kampen. Etter 66 minutter viser Andreas G. Olsen frem sin store styrke – hodespillet. Han vinner ballen etter en corner og sender den til Gjermund Borger Hansen. Hansen treffer glimrende på et halvveis brassespark og ballen går i mål fra kanten av 16-meteren.

FFK fortsetter å kontrollere spillet og 5 minutter før slutt kan Lars Petter Hansen punktere kampen og sikre avansement til 3. runde i cupen.

Nå gjenstår det bare å se om vår store forsvarkjempe, Tore Pedersen, kan spille noe mer denne sesongen. Foreløpig ser det dystert ut, da det er stor sannsynlighet for at han har pådratt seg kyssesyken. Denne mannen trenger vi absolutt i årets 1.divisjon, og nå som Trondsen også sliter litt med skade ser det ikke like trygt og godt ut bakover lenger.

La oss håpe det går bra!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f