Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fredrikstad dumper Bahne

Keeper-spekulasjonene fortsetter

rbkweb.com lanserer i dag ryktet om at Rosenborg og Fredrikstad skal være enige om en keeper-byttehandel: Ivar Rønningen drar sørover, mens Alexander Lund Hansen kommer hjem til Lerkendal. - Jeg kan avkrefte dette, forteller Arve Mokkelbost til FFKsupporter.net.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. August 2005 - 21:26
rbkweb.com hevder å ha kilder som forteller at et FFK-følge inkludert hjelpetrener Knut Torbjørn Eggen skal søndag ha vært i Trondheim for å sluttforhandle med Rosenborg.

- Det er mange keepere som har vært diskutert her i klubben, og Ivar Rønningen er en av de. Han har vært en som har sagt han ikke er spesielt happy med situasjonen i Trondheim, og da er det like sikkert som at fuglene flyr sørover at rykter oppstår. Når Lund Hansen i tillegg har uttalt noe lignende, så trekker folk konklusjoner, fortsetter Mokkelbost.

- Men ting snur fort i fotball. Nå skal Rønningen stå neste kamp siden Espen Johnsen er utestengt med rødt kort. Man vet aldri med fotball, forteller Mokkelbost videre.

Det som derimot er helt sikkert er at Magnus Bahne ikke blir Fredrikstads neste forsterkning.

- Vi går ikke for Bahne. Det var for liten forskjell på ham og de nåværende keeperne vi har i stallen. Bahne var en kurrant keeper, men ikke av en sånn karakter at vi ser det aktuelt å signere ham nå. Skulle det skjedd noe med Bahne, så hadde det skjedd før helgen, konstanterer Mokkelbost ovenfor FFKsupporter.net.

Spillerjakten er likevel ikke over for Fredrikstad.

- Vi har uttalt at vi ønsker og lenge har jobbet med en spiller som kan spille både på høyreback og som midtstopper. Den jakten fortsetter, forteller Mokkelbost som endelig har hatt tid til en velfortjent feriehelg.

- Det har vært voldsomt mye arbeid siden jeg ble ansatt, avslutter Mokkelbost.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340