U21-landslaget vant 2-1 over Sveits

Hoås scoret for Norge - «Bertie» ut med skade

Øyvind Hoås og Trond Erik Bertelsen spilte fra start da det norske U21-landslaget møtte Sveits til privatlandskamp på Briskeby gressbane i kveld. Hoås førte Norge opp i en tidlig 1-0 ledelse etter at han ble fint spilt gjennom av Daniel Fredheim Holm. FFK-spissen gjorde ingen feil og plasserte ballen under en utrustende keeper! LSK-spiss Magnus Myklebust økte til 2-0 etter 53 minutter, før Sveits reduserte til 2-1 på overtid. Et skår i gleden er det at Trond Erik Bertelsen måtte gi seg like før pause etter at han fikk seg en smell.

Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 16. August 2005 - 18:49
Vi er ikke kjent med hvor alvorlig skaden til "Bertie" skal være. Det var for øvrig en tøff kamp hvor dommeren delte ut hele 11 gule kort. En spiller for Sveits fikk også se det gule kortet to ganger og ble dermed utvist.

Norges andre scoring, ved Myklebust (målgivende av Hoås), var også kontroversiell og burde vært underkjent for offside.

A-landslaget møter Sveits til dyst i morgen onsdag.