Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Spiller ikke kampen mot Odd

Thomas Myhre er klar for Charlton

Oppdatert søndag kl 1150: I går skrev vi at Thomas Myhre etter all sannsynlighet kom til å bli Charlton-spiller. Og i dag kom dessverre bekreftelsen på at en overgang skjer med umiddelbar virkning. Myhre blir dermed ikke med resten av FFK-laget som i dag reiser til Skien. Vi benytter anledningen til å takke landslagskeeperen for de få kampene han (stor)spilte for laget, og håper det gav mersmak slik at han kanskje kommer tilbake ved en senere anledning.

Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 06. August 2005 - 23:51

PS! Resten av artikkelen ble skrevet lørdag, før overgangen var offisiell:

FFKSupporter.net har lørdag kveld vært i kontakt med Toralf Hvidsten i FFK. Han avviste at Myhre skulle være klar for noen annen klubb.

Vi har likevel grunn til å tro at Thomas Myhre er så godt som klar for Charlton. Landslagskeeperen har hele tiden vært åpen på at FFK-oppholdet kunne bli kortvarig, og kontrakten mellom Myhre og FFK innebærer at spilleren kan forlate klubben om det dukker opp et forlokkende tilbud fra en utenlandsk klubb. Myhre har nylig avvist et kontraktsforslag fra Sunderland, men flere klubber har vist interesse og nå ser det også ut til å resultere i en overgang.

Charlton-manager Alan Curbishley har også uttalt til klubben offisielle nettside at de jakter en keeper, og at denne keeperen sannsynligvis blir klar for klubben allerede mandag. Dagen etter FFKs kamp mot Odd.

Serieåpningen i Premier League er lørdag 13. februar. Da møter Charlton nettopp Sunderland (Myhre sin tidligere klubb).

Og samme dag spiller FFK mot Ham-Kam på Stadion. Trolig uten Thomas Myhre i mål...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340