Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Myhre- forhandlinger pågår

FFK jobber på spreng for å skaffe seg signaturen til Thomas Myhre og etter det FFKsupporter.net erfarer faller trolig avgjørelsen i løpet av dagen. Forhåpentligvis blir FFK kraftig forsterket før høstsesongen med et profilert navn og en meget god spiller. Oppdatert: 14:17
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. July 2005 - 13:54
Mokkelbost har fått innvilget noen feriedager etter å ha jobbet døgnet rundt i forrige uke, og befinner seg nå i Oslo. Allikevel forhandles det for å sikre seg landslagskeeperen.

- Om Myhre er klar? Det er i så fall mer enn jeg vet, og jeg vet det jeg trenger, fortalte Mokkelbost til FFKsupporter.net i formiddag.

- Det som er kjent er at Myhre fortsatt trener med oss, så ja, han befinner seg i Fredrikstad. Det er også kjent vi vi er interessert i hans tjenester og nå forhandler om en kontrakt, fortsatte han.

- Hva avisene sier er sjeldent en sannhet. Med en gang en spiller kommer opp i media, så er han klar for klubben minuttet etterpå. Sånn fungerer faktisk ikke verden, sier Mokkelbost noe oppgitt.

- Jeg kan si så mye som at om han blir klar, så bekrefter vi på vanlig vis. Noe mer enn det vil jeg ikke si på nåværende tidspunkt, avsluttet Mokkelbost.

FFKsupporter.net fikk likevel følelsen av at noe var i gjære og tok en telefon til Toralf Hvidsten.

- Det høres jo bra ut, kommer det leende fra Hvidsten i den andre enden.

- Jeg kan ikke bekrefte eller avkrefte noe, men la meg si det sånn; Vi jobber på, men han er ikke klar enda, var hans kommentar til saken.

Etter en ringerunde til de fleste høye herremenn i FFK-systemet, viser det seg at Frode Kværneng er den som har tatt hånd om Myhre-saken.

- Jeg fatter ikke hva som har skjedd. Nå er det sikkert 20 medier som har ringt meg den siste halvtimen. Både VG og Dagbladet påstår at de har fått konkrete tips om at det foreligger signaturer, og det vet jeg at det ikke gjør, fortalte Kværneng.

- Hvis, og jeg gjentår hvis, det blir klart, så skal dere alle få vite det, avslutter han.

Egil Roger "Drillo" Olsen var ikke tilgjengelig for kommentar.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340