Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Roger Risholt til AGF Aarhus

Bare et par dager etter at publikumsyndling, toppscorer og kaptein Markus Ringberg forlater FFK, så er en annen publikumsfavoritt på vei vekk. Roger Risholt drar mandag til Aarhus for en obligatorisk legeundersøkelse, før han blir offisielt klar for den danske klubben. Overgangssum? GRATIS! Ja, du hørte rett...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 17. July 2005 - 20:37
Ifølge Dagbladet slipper FFK midtbanekrigeren gratis til AGF Aarhus. Det til tross for at Risholt har kontrakt med FFK ut 2006. Roger Risholt er dessuten av FFKs fremste profiler de siste årene, han var både en av FFKs beste og Tippeligaens beste spillere i fjor, har nylig debutert på landslaget (3 landskamper i januar) og er kun 26 år.... Forstå det den som kan.

Risholt ble som kjent hentet til FFK fra Start av Knut Torbjørn Eggen i 2002 og har vært med på hele FFKs opptur fra 2. divisjon til Tippeligaen. Han spilte seg raskt inn i supporternes hjerter med sin fantastiske innsats og gode ferdigheter.

FFKSupporter.net vil benytte anledningen til å takke Roger Risholt for tiden i FFK, og har helt sikkert med seg alle klubbens supportere når vi ønsker lykke til videre i karrieren. Om du vil selv, blir du helt sikkert en "hit" i dansk fotball!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340