Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Pressemelding fra FFK: Markus Ringberg

Etter de siste dagers turbulente opptøyer blant supporterne, velger nå FFK å svare på tiltale. Det viser seg at Markus var den som først tok initiativ til å flytte på seg.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 16. July 2005 - 22:05
FFK har med bekymring registrert den oppsikt overgangen til Markus Ringberg har skapt i media og blant supporterne. FFK ønsker å presisere at klubben ikke på noe tidspunkt har tatt initiativ for å selge Markus.

Imidlertid mottok vi en henvendelse fra Markus sin agent og Ham-Kam at spilleren hadde forhandlet frem en personlig avtale og om klubben var villig til å diskutere en overgang.

Dette ble bekreftet av Markus og derfor var vi faktisk i en situasjon hvor spilleren var enig med en ny klubb og om vi ville legge hindringer i veien for en slik løsning. I dialog med Markus onsdag 13.dm vedtok styret at vi ville akseptere en overgang. I denne aksepten tok vi forbehold om spillerens egen vilje til overgang. At Markus har valgt å spille for en annen klubb må vi forholde oss til som en profesjonell tippeligaklubb, og vi vil gjerne takke Markus for alt han har bidratt med i sin tid i FFK og ønske ham lykke til i sin nye klubb.

Vi ønsker også å ta sterkt avstand fra den personhets mot enkeltpersoner i FFK systemet som er uttrykt den siste tiden og vil understreke at dette er en avgjørelse FFK står bak.

Avslutningsvis vil vi uttrykke et sterkt håp og ønske om at vi legger denne saken bak oss og står sammen i glede og entusiasme for FFK mot en meget spennende høstsesong i tippeligaen.

Bjørn Jensen, Styreleder Klubb
Knut Torbjørn Eggen, Medtrener
Toralf Hvidsten, Nestleder Sport ASA

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340