Husk meg
Brukernavn
Passord

Bjørkøy valgte Fredrikstad

Etter det FFKsupporter.net erfarer og med hint fra hovedpersonen selv kan vi nå avsløre at Bjørkøy blir Fredrikstadspiller. Papirene ble signert midt i forrige uke, men Hønefoss ville ikke ha blest rundt saken før den viktige kampen mot Bryne. Dermed ble det lagt lokk på saken.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 10. July 2005 - 23:38
- Jeg vet ikke hvor mye klubbene har gått ut med, men jeg har spilt min siste kamp for Hønefoss, fortalte John Anders Bjørkøy til FFKsupporter.net sent i går kveld.

Den arbeidsomme midtbanespilleren la ikke skjul på at han så frem til å prøve seg i Tippeligaen.

- Du er inne på noe når du nevner klubber som har vært interessert. Både Brann og Ham-Kam har vært interessert, men for meg var det aldri noen tvil om hvilken klubb jeg skulle velge, forteller Bjørkøy.

Bjørkøys beskrivelse av seg selv lyder som musikk i våre ører:

- Jeg er en ærlig spiller, jobber hardt, god med ball, brukbar pasningslegger og med grei teknikk. Best sentralt på midten, men kan også spille på begge kantene, lyder spillerens egne beskrivende ord.

- Min nye klubb har tenkt til å utnytte løpskapasiteten og de defensive egenskapene mine. Jeg kan nok være like god offensivt, men jeg tror jeg får en mer defensiv rolle. Dette blir uansett bare spekulasjoner fra min sider, fortalte Bjørkøy til FFKsupporter.net

Bjørkøy vil ikke bli sitert på at han er klar for Fredrikstad, men allikevel skinner det igjennom:

- Jeg skulle så gjerne ha sagt så mye mer, men jeg vet ikke hva klubbene har blitt enige om. Det kommer nok noe mer i morgen.

- Men jeg er overbevist om at Fredrikstad får et veldig slagkraftig lag til høsten, avsluttet Bjørkøy med et glimt i øyet.

Vi ønsker deg velkommen, John Anders!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340