Husk meg
Brukernavn
Passord

Ham-Kam vil ha Ringberg

Ifølge Kristianstadsbladet skal Ham-Kam være interessert i å sikre seg FFKs supersvenske. Spissen ble hentet til Fredrikstad fra Mjällby for tre år siden og har bøttet inn mål for klubben. I år har det derimot gått litt mer trått, men klubber fortsetter å vise interesse for den rutinerte goalgetteren.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 09. July 2005 - 23:39
Tidligere har de allsvenske klubbene Djurgårdens IF, Landskrona Bois og Örgryte IS vært interessert i Ringberg. Nå ser det ut som om Tippeligaklubber har begynt å komme på banen. Først ut er Ham-Kam som nevnes som en ny mulig klubbadresse for 28-åringen. Hovedpersonen selv vil ikke si så mye om den påståtte interessen fra Ham-Kam.

– Ikke i den her omgangen. Det er altfor tidlig å uttale seg, sier Ringberg til Kristianstadsbladet.

Litt lenger ut i telefonsamtalen medgir riktignok den målfarlige spissen at han er glad og smigret over at Ham-Kam har vist interessee for ham.

– Naturligvis er det moro. Det er til og med et veldig bra tilbud, rent økonomisk sett, forteller Markus Ringberg.

På mandag kommer hele familien til å reise hjem til Sverige for å fylle batteriene og ha en liten ferie. Markus Ringberg forteller at han skal bo på en liten stue i Hällevik.

Under besøket i Blekinge regner han også med å fundere en god del over interessen fra Ham-Kam.

– Det er mye som skal stemme. Først og fremst må jeg diskutere det her med familien. Det er jo tross alt viktigst og kommer naturligvis først i køen.

Etter en uke i Sverige reiser Markus Ringberg tilbake til Norge mens resten av familien blir værende en stund til.

Da gjenstår det å se om Ringberg fortsatt er FFK-spiller i 2006. Kanskje kjøper Ham-Kam ham allerede før høstsesongen?

Nå som det ryktes at en ny europeisk toppspiss er på vei til klubben, kan det trolig være lurt med et klubbskifte for Ringberg etter fire fantastiske sesonger i klubben.

PS! Ham-Kam var interesserte i Ringberg det året han kom til FFK, men anså han for å være for treg. I ettertid ser det ut som de feilvurderte ferdighetene til den notoriske måljegeren.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340