Husk meg
Brukernavn
Passord

Jónsson valgte serieleder Start

Dermed ser det ikke ut som om familiære årsaker var grunnen til at han takket nei til Fredrikstad. - Han hadde fått to like økonomiske tilbud. Men han valgte Start ut ifra sportslige hensyn, sa sportslig leder i Start, Trond Are Gjone til Fædrelandsvennen i går kveld.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 06. July 2005 - 09:29
- Vi er enige om kontraktens innhold, og det eneste som mangler nå er at jeg reiser hjem og drøfter det med familien, sa Jónsson til Danmarks Radio.

- Har dere snappet ham fra Fredrikstad, Gjone?

- Nei, vi har hatt ham på blokka lenge. Han ble diskutert på et møte jeg og Erik Solér hadde i forrige uke. Da ble vi enige om å sjekke ham ut. Vi var blant annet i kontakt med København-trener Hans Backe to dager før han innledet forhandlinger med Fredrikstad. Hvis Fredrikstad skulle mene at vi har snappet ham fra dem, kan de bare ta en telefon til Backe. Så vil han bekrefte at vi har vært i dialog lenge, sier Gjone.

Starts sportslige leder og styreformann Erik Solér reiste i går formiddag til København for å forhandle med Jónsson. Sent i går kveld takket toppspissen ja til Start.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340