Husk meg
Brukernavn
Passord

Bjørkøy-forhandlinger pågår

– Vi har sendt et tilbud på Bjørkøy, sa FFK-direktør Arve Mokkelbost til Ringerikes Blad tirsdag kveld. Styret i Hønefoss Fotballklubb og direktør Arne Dokken sier onsdag ja eller nei til et tilbud fra Fredrikstad Fotballklubb
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 05. July 2005 - 23:47
Mokkelbost bekrefter at de har gitt Hønefoss et tilbud, hvor en overgang av spissen Dag Frode Hornseth fra FFK til HBK er en del av tilbudet. Med andre ord ligger det et bytte av spillere innbakt i pakken Fredrikstad tilbyr Hønefoss Ballklubb.

- Vi skal drøfte brevet fra Fredrikstad i et styremøte i formiddag. Hvis det handler om at spissen Dag Frode Hornseth er en del av tilbudet i et såkalt bytte, ser jeg det som litt betenkelig, etter som Hornseth er ute av kampform på grunn av en skadesituasjon, sier Dokken til Ringerikes Blad.

- For oss handler det om å få inn en solid erstatter på midtbanen for John Anders så fort som mulig, hvis han går til en annen klubb. Slik jeg ser det, er dette to separate saker; salg av vår spiller til FFK og et eventuelt kjøp av en spiller fra samme klubb. Ut fra det jeg vet nå er det lite aktuelt å foreta en byttehandel, fortsetter Dokken.

Han legger til at minst en eliteserieklubb til er interessert i Bjørkøy, uten at han vil si hvem det er.

- Jeg kan si så mye at flere klubber jakter på vår mann, men vi kommer ikke til å gjøre noe overilet i denne saken. Etter dagens styremøte kan jeg kanskje si noe mer konkret. Det som er svært viktig for oss, i tillegg til at vi henter en spiller som fyller midtbaneplassen til John Anders, er at han fullfører serien før ferien. Vi har to svært viktige matcher igjen mot Bryne og Follo før sommerpausen, og vi ønsker at Bjørkøy er med i disse kampene, understreker Arne Dokken ovenfor Ringerikes Blad.

I følge FFK-sjef Arve Mokkelbost ønsker de å få Bjørkøy til plankebyen fortest mulig, og aller helst før vårsesongen i 1. divisjon er ferdigspilt.

- Spill for FFK er veldig, veldig, veldig interessant, sa Bjørkøy til FFKsupporter.net sent i går kveld.

Christian Petersen og Tero Koskela er andre FFK-spillere som FFK har forespurt om de vil inngå i en byttehandel, men begge ønsker å bli i Fredrikstad. Dermed blir det trolig vanskelig for klubben å fortynne stallen i sommer.

PS! Todi Jónsson takket i kveld nei til spill i den rødhvite trøyen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340