Husk meg
Brukernavn
Passord

John Anders Bjørkøy høyaktuell.

Det har i det siste gått rykter om at John Anders Bjørkøy fra Hønefoss BK er aktuell for FFK. Etter å ha hørt nye rykter i kveld, valgte FFKsupporter.net å ta en telefon til hovedpersonen selv. På direkte spørsmål om han skulle i samtaler med FFK i morgen, svarte han at ”Det har jeg ingen kommentar til.” Videre henviste han til Arve Mokkelbost. At han nevner Mokkelbost ved navn kan i det minste tyde på at det er/har vært kontakt mellom partene.
Tekst av Ole Jørgen Christiansen
Lagt ut: 04. July 2005 - 22:46
Bjørkøys kontrakt med Hønefoss går ut i november. Om et klubbskifte er aktuelt før den tid, svarte han at det er opp til klubben, men at de signalene han har fått tydet på at ting kom til å skje i nær fremtid. Bjørkøy la ikke skjul på at ”FFK er en kjempespennende klubb”, og at eventuelt spill for FFK ville vært ” veldig, veldig, veldig interessant.

Det har blitt nevnt på forumet at han spiller midtstopper eller venstre back. Det kan avkreftes. Bjørkøy beskrev seg selv slik:

- Jeg er en hardtarbeidende sentral midtbanespiller. Mener selv at jeg har brukbare ferdigheter med ball til å være hardtarbeidende.

Undertegnede hadde fått for seg at han var venstrebeint, men det var han ikke:

- Jeg er høyrebeint. Venstre bruker jeg til å stå på, sa han med litt humor.

Det virker altså som om det er en skikkelig midtbanekriger som er høyaktuell for FFK. Da jeg takket for de svarene jeg hadde fått, svarte han muntert:

- Bare hyggelig. Kanskje jeg kan svare deg mer en annen gang…

Folk får tolke den siste setningen som de vil, jeg tolker det som et hint…

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340