Husk meg
Brukernavn
Passord

Todi Jónsson enig med FFK

FFK har mandag blitt enig med den færøyske spissen Todi Jónsson om en kontrakt. Den rutinerte spissen som kommer fra FC København, skriver i første omgang under for 6 måneder.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 04. July 2005 - 21:17
Men Jónsson understreker at han først skal reise hjem til Danmark for å drøfte situasjonen med familien. Selv om han er enig med FFK om de personlige betingelsene.

Av familiære årsaker ønsker han i første omgang heller ikke noen lenger kontraktsavtale enn på et halvt år.

- Det sker ud fra et hensyn til familien. Der er tre børn inde i billedet, hvoraf de to går i skole. Jeg vil helst ikke tage dem ud af skolen, og derfor tager jeg selv herop i et halvt års tid for at se tingene an, forklarer Todi Jónsson til DR.

Jónsson vil da gjenforenes med tidligere klubbkamerat Bora Zivkovic fra FCK. Zivkovic har også god kjennskap til Jónsson, og det er nok rimelig å anta at han har hatt mer enn én finger med i spillet. Zivkovic har også vært full av lovord om Jónsson, og beskrevet ham som en komplett spisstype som er både sterk i kroppen, god i lufta, rask og ikke minst: målfarlig.

Les mer hos dr.dk hvor det også er et radio-intervju med Jónsson om overgangen til FFK. Der må han også svare på spørsmål om Drillo-stilen som er særdeles beryktet innenfor dansk fotball...

PS! FFK er også veldig interessert i å sikre underskriften til Hønefoss-spilleren Jon Anders Bjørkøy. Midtbanespilleren har vært en av profilene i årets 1. divisjon, og kontrakten går ut etter sesongen. FFK håper imidlertid å sikre seg underskriften til Bjørkøy allerede i sommer, og spilleren selv har sagt at han føler seg moden for å prøve Tippeliga-spill.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340