Husk meg
Brukernavn
Passord

Brian West forlenger med FFK?

FFKsupporter.net kan bringe dere nyheten vi alle har ventet på: I løpet av neste uke vil Brian West sin fremtid være avgjort. – Jeg regner med, eller håper om du vil, at før jeg reiser tilbake til USA neste mandag, vil Brian ha signert en ny kontrakt, forteller Jan Helge Schiefloe, som i dag var til stedet på Lyn - Vålerenga.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 12. June 2005 - 23:58
- Vi er mer eller mindre i dialog med tre klubber og FFK er selvfølgelig blant dem. Vi venter fortsatt på et endelig utspill fra klubben, fortsetter Schiefloe, som i dag var mer interessert i høre hvordan Yherland McDonald presterte på banen. Schiefloe er nemmelig spilleragenten som også tilknyttet de costaricanske stortalentene til klubben.

Vil det si at så lenge klubben aksepterer kontraktsforslaget dere har kommet med, så blir Brian i FFK?

- Det er ganske sannsynlig at Brian forlenger med FFK, men vi må først høre hva som blir det endelige utspillet fra klubben. Deretter må vi vurdere tilbudene fra de andre interesserte klubbene, men det dreier seg selvfølgelig ikke bare om penger heller. Det sosiale spiller også inn og Brian trives veldig godt i Fredrikstad. Skulle det derimot dukke opp et kanontilbud fra en annen klubb, som er veldig mye bedre enn Fredrikstad sitt, så sier det seg jo selv hva som skjer, sier Schiefloe til FFKsupporter.net.

Det er liten tvil om at Brian West er av de spillerne i FFK med størst potensial, men Schiefloe vil ikke spekulere i markedsverdien til den lynhurtige spissen.

- Jeg vil ikke kommentere noen summer, men i utgangspunktet jobber vi fra 1.1.2006. Skulle en av de interesserte klubbene ønske Brian allerede i sommer, får de ta kontakt med FFK og diskutere en eventuell overgang. I utgangspunktet blir han i FFK ut sesongen, sier Schiefloe til FFKsupporter.net.

På spørsmål om Brian har ambisjoner om å spille i en av Europas største ligaer, nøler verken spilleren eller agenten: - Det er ikke tvil om at Brian har ambisjoner utover Skandinavia, men han har det heller ikke travelt. Kontrakten vi nå inngår vil strekke seg over to til tre år, kommenterer Schiefloe til FFKsupporter.net.

Spilleren selv sier det på følgende vis: - Går det bra denne sesongen, kan jeg tenke meg å prøvespille i Frankrike eller Nederland. For å få arbeidstillatelse i England må jeg ha spilt 75% av landskampene de foregående to årene, så det blir veldig vanskelig for meg å spille der.

På direkte spørsmål fra ffksupporter.net, bekrefter begge hvor de interesserte klubbene holder til:

- Ja, det dreier seg om klubber i Norge og Sverige.

- FFK tar godt vare på både Brian, Yherland og Jose, og alle har fortsatt mye å lære i Fredrikstad. Brian trives veldig godt, forteller at det er et fint miljø, og ønsker selv å få klarhet i kontraktssituasjonen snarest mulig, fortsetter spilleragenten.

- Det skal bli deilig å bare kunne konsentrere seg om fotballen fremover, fortalte den ettertraktede spissen etter kampen mot Bodø/Glimt.

- Melder noen andre klubber interesse etter denne uka her, så er det nok for sent. Da må de i så fall kjøpe ham fri fra kontrakten, avslutter Jan Helge Schiefloe.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340