Husk meg
Brukernavn
Passord

Hoås skadet etter en lur (!)

De fleste hadde nok benket seg foran TVen for å se U21-landslagets kamp mot Italia. Både Bertelsen og Hoås var spådd en plass i starteleveren, men sistnevnte skadet seg selv på hotellet. Hvordan skjedde dette? Hoås våknet faktisk med en nakke som hadde låst seg fullstendig! Les selv hva han sier om den saken…
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 06. June 2005 - 23:05
Hei

Har vært på landslagssamling den siste uken, så jeg har ikke kunnet skrive før nå.

Kampen sist søndag er en kamp vi for lengst har glemt. Jeg må bare takke alle de som tok turen oppover. Vi skal vise oss fra en helt annen side mot Bodø Glimt. Det lover jeg.

Jeg har ikke vært på trening den siste uken, da jeg har vært opptatt med
u-21 landslagets kamper mot henholdsvis Italia og Sverige. For meg ble denne samlingen en fiasko. De som såg kampen på tv fikk vel med seg at jeg ble skadet på hotellet og at jeg ikke kunne starte.

Det som skjedde var at på fredags morgen våknet jeg opp med en kink i nakken. Jeg trodde selv det skulle bedre seg utover dagen, men slik gikk det altså ikke. Ikke engang de beste legene kunne få meg kampklar, men kampen gikk uten meg og Norge slo Italia 1-0. Vi må gratulere Trond Erik med en knallkamp!

Nå er jeg hjemme i Fredrikstad igjen noen dager før planlagt, og jeg gleder meg til å få en god treningsuke. Vi skal vinne neste kamp mot Bodø Glimt!

Fullsatt stadion hadde vært STORT!

Mvh Øyvind Hoås

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340