Husk meg
Brukernavn
Passord

Nye seire med juniorlaget

Jeg sitter her og skriver med glede at jrlaget endelig har spilt kamp på selveste stadion. Vi møtte Nordstrand og banka de 3-1. Alle jobba og stod på, og vi merka alle sammen med en gang at det er ganske spesielt å spille på nettopp denne stadionen. Vi ser på hjemmekampene til A-laget, og ser den strøkne gressmatta hvor de får spille. Tror alle sammen ble litt ekstra tente når vi fikk beskjeden om at vi skulle spille der.
Tekst av Christian Halvorsen
Lagt ut: 05. June 2005 - 19:32
Vi hadde kamp mot Skeid denne uka som ikke gikk så bra. Vi tapte 3-0. Det var en bedrøvelig kamp, og ingen spilte opp mot sitt beste. Denne kampen måtte vi bare glemme og kline til mot Lyn på søndagen. Vi gikk nøye igjennom hva vi gjorde feil mot Skeid, og hadde taktisk trening dagen derpå. Det er ganske viktig med taktisk trening, og ikke bare spill mot mål på trening. Man må tenke i fotball, være smart. Alle vet jo at det ikke er innsatsen det står på. Vi gir alltid 110 prosent for laget.

Etter denne treningen følte alle sammen seg ekstra tente på å spille kamp igjen. Vi møtte Lyn på en ganske fin og myk kunstgressbane. Vi hadde forberedt oss på at det skulle bli en tøff og jevn kamp. Det ble det derimot ikke. Etter 10 minutter stod det 3-0 i vår favør. Dette skulle utvikle seg til å bli lekestue, nei lekestue blir litt å ta i, men alle guttane synes det var skikkelig artig å spille i dag, og vi vant til slutt hele 0-8 mot Lyn Oslo. Det er altså det laget som vant interkretsen i fjor. Denne seieren smakte deilig, og vi skal iallfall suge på karamellen et par dager til.

MVH Christian

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f