Husk meg
Brukernavn
Passord

Lars Blixt klar for 2 år i FFK!

Allerede i morgen setter Trysilgutten kursen sørover mot Fredrikstad. – Akkurat nå føles det veldig bra. Nå gleder jeg meg til å ta opp kampen for en plass på laget og jeg håper jeg kan være med på å underholde Plankehaugen, kommenterer Lars Blixt til ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 12. January 2005 - 14:14
http://www.rbkweb.com/images/blixt.jpg- Av praktiske årsaker har jeg ikke skrevet under på kontrakten enda, men vi er enige om en torårsavtale. Jeg ser frem til å spille for FFK, det er en klubb med en stor historie og tradisjoner. Dessuten er det stor interesse rundt laget og jeg har selv vært i byen 2-3 ganger. Det er veldig fint der. Jeg tror faktisk jeg har spilt mot Fredrikstad minst ti ganger, fortsetter 28-åringen.

- Det er ikke noe problem for meg å spille på venstreback, men jeg spiller helst høyreback. Jeg har også spilt midtstopper og ving i min karriere, kommer det fra backen som også har spilt i Champions League.

I 2002-sesongen måtte Blixt slite benken lenge, men utpå høstparten fikk han sitt gjennombrudd for RBK. Blixt var halvveis fast som høyreback og ble tatt ut på "Rundens lag" hos blant annet VG. Det var også da han fikk sin Champions League-debut som innbytter borte mot Lyon.

Allerede i 2003 gikk Knut Torbjørn Eggen ut i media og ønsket seg to spillere fra Rosenborg: Dagfinn Enerly og Lars Blixt. Interessen var til stedet, men Blixt valgte i stedet å forlenge med Rosenborg.

- Jeg tror kanskje det var i 2003 jeg forlenget med Rosenborg. Det hadde kommet en ny trener (Åge Hareide) til klubben og jeg ville prøve å kjempe meg til en plass på laget. Dessuten hadde jeg det veldig bra i Trondheim på den tida og ville ikke flytte på meg, fortsetter spilleren som kun fikk to seriekamper under Hareide.

Nå derimot har den tidligere Rosenborgspilleren vært arbeidsledig i 14 dager. Den 31. desember 2004 gikk kontrakten hans med Rosenborg ut og det betyr at den anvendelige forsvarspilleren kommer gratis til klubben. Nybergsund og Moss skal også ha vært interessert i Blixt, men ut av intet signerer han nå altså for Fredrikstad.

- Fredrikstad kom på banen i desember en gang. Jeg valgte FFK fordi det er en attraktiv og spennende klubb. Jeg regner med at det er full konkurranse på alle plasser og jeg har tenkt til å melde meg på, så er det opp til trenerne å plukke ut den spilleren de mener er best til enhver tid, forteller Blixt.

På spørsmålet om han vil beskrive sine styrker og svakheter svarer Blixt kort og greit:

- Det er et spørsmål jeg aldri svarer på. Dere får heller se meg spiller og komme med tilbakemeldinger til meg.

Det har også florert rykter om at Blixt sterkt vurderte å legge opp. Er han egentlig motivert nok til å spille for Fredrikstad? Dette vil ikke Blixt ha noe av:

- Det er nesten artig hvordan journalister får med seg alt. Hvis man ikke får noen tilbud, så må man vurdere å legge opp? Selv ønsker jeg å spille fotball, det er fotballspiller jeg vil være og nå som tilbudet kom var jeg aldri i tvil, forteller Lars Blixt til ffksupporter.net

I juli prøvespilte han for svenske AIK, men Stockholmsklubben tilbød ham ikke kontrakt. I stedet kom høyrebackløse Sogndal på banen i august, og fikk til en leieavtale med RBK ut sesongen - fram til kontrakten med RBK gikk ut for Blixt. Nå er han altså Fredrikstadspiller.

- Jeg drar nedover i morgen. Jeg får ikke med meg alt nå, men tar med meg det viktigste. Dagfinn har lovet meg et soverom, så jeg skal bo hos ham fremover, avslutter en lettetLars Blixt.

Fredrikstad nyeste signering blir ikke boende alene. Han har nemlig med seg to damer – både samboer og datter blir med på nye eventyr i Fredrikstad.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340