Husk meg
Brukernavn
Passord

Bertelsen signerte i dag!

Det har ligget i kortene lenge, men nå er det endelig offisielt: På dagens pressekonferanse ble Trond Erik Bertelsen klar for 4 år i Fredrikstad! Etter det Haugesunds Avis erfarer ble partene enige like etter kl. 21 tirsdag kveld. Med dette har FFK sikret seg en meget talentfull vingback med ekstrem hurtighet, godt venstreben og fremtiden foran seg! Oppdatert: 14:39.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 17. November 2004 - 00:11
Unggutten fra Lura ble født 5. juni 1984, og beskrives som et av Norges største talenter. Harry Hansen forteller til Radio Fredrikstad at man har fulgt Trond Erik Bertelsen i to år, og forsøkte å signere ham etter opprykket til 1. divisjon.

- Han har tegnet en 4-årskontrakt. Det har vært vårt ønske, da vi har måtte kjøpe ham fri fra FK Haugesund. Vi har faktisk troen på at han kan utvikle seg til en spiller som vil være aktuell for utlandet, forteller Harry Hansen videre og tydelig viser at man ser på Bertelsen som et investeringsobjekt.

Venstrebackens sterkeste sider skal første og fremst være den ekstreme hurtigheten, og det blir ikke mange tippeligavinger som springer fra denne karen. I tillegg sies det at 20-åringen har en god venstrefot - noe upresis (innlegg), men med et godt tilslag.

En ekstra bonus er at Bertelsen har rimelige lange innkast, og kjenner vi Drillo rett, så er dette noe Drillo kommer til å utnytte for hva det er verdt.

Hans svake sider er først og fremst plasseringsevnen, men med Drillo som læremester, går nok Bertelsen en lys tid i vente! I tillegg har han Fredrikstads rutinerte midtstoppere ved sin side til å dirigere ham.

– Jeg er lettet over at tenkingen og stresset er over, sier Trond Erik Bertelsen til Haugesunds Avis.

FFK-spillerne har fått noen velfortjente feriedager og det gir Bertelsen god tid til å pakke. Fredrikstad-treningene begynner nemlig ikke før før 13. desember.

Haugesunds Avis skriver videre at FKH-styrets leder Ingolf Steensnæs har forhandlet fram samme type avtale med Fredrikstad som han i sin tid var med på da Egil Østenstad dro fra Torvastad til Viking.

– Den gjelder i hele perioden Trond Erik er der, og sikrer at vi får betalt ved videresalg, prosentsatsen synker etter som tiden går, sier Steensnæs som karakteriserer salgsbeløpet som «greit nok».

Vi ønsker Trond Erik Bertelsen hjertelig velkommen til klubben, og ser frem til å følge utviklingen til et av Norges absolutte største talenter på nært hold.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340