Husk meg
Brukernavn
Passord

West inn i landslagsvarmen

Brian West har hatt en fantastisk sesong for FFK, og det har også blitt lagt merke til i USA. Før Tromsø-kampen fikk han beskjed om at han var tatt ut i landslagstroppen som skulle møte Jamaica i VM-kvalik. Men etter at han måtte hinke av banen etter drøye ti minutter, ser det dystert ut med tanke på landslagscomeback. Samtidig bekrefter Harry Hansen at de vil legge frem et nytt og bedre kontraktsforslag for hurtigtoget!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 25. October 2004 - 20:56
Det er det amerikanske nettstedet Yanks Abroad som melder om at Brian West er tilbake i landslagsvarmen. West står allerede bokført med 7 a-landskamper for USA, men det er en god stund siden sist opptreden. Dessverre ble West som kjent skadet tidlig i kampen mot Tromsø, og derfor spøker det også for landslagscomebacket.

West ble selv oppringt av landslagssjef Bruce Arena før oppgjøret mot Tromsø.

- Jeg var veldig glad for å bli tatt ut på landslaget igjen, men først må jeg konsentrere meg om å bli frisk igjen.

Yanks Abroad har tidligere også snakket med Harry Hansen, og sportssjefen snakket varmt om Brian og bekreftet at man håper å beholde West i flere år fremover.

- Vi er veldig fornøyd med den jobben Brian har gjort for oss, og vi håper at han blir her utover nåværende kontrakt. Vi kommer til å innlede samtaler med Brian og agenten hans i løpet av få dager.

Kontrakten til West varer ut kommende sesong, men FFK vil trolig strekke seg langt for å beholde spissen.

- Vi kommer til å tilby han en svært forbedret kontrakt i forhold til det han har nå. Brian har utrettet alt vi håpet på, både som spiller og person, supporterne elsker han og vi ønsker å belønne han for det, sier Hansen.


Les artiklene hos Yanks Abroad:
"Fredrikstad-Tromsø 1-0"
"Injury scuttles West call up for qualifier"
"West to be offered contract extension"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340