Husk meg
Brukernavn
Passord

Piiroja til Arsenal?

Vi får nesten ta det som et kompliment at verdens beste klubb (tungt å innrømme det) tar seg tid til å besøke Fredrikstad Stadion for å se på en av våre spillere. For på søndag var Arsenal sammen med hollandske Feyenoord på plass på Stadion for å se nærmere på Raio Piiroja...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 28. September 2004 - 00:44
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/44337_351X180.jpg
Raio Piiroja ønsket av Arsenal (uefa.com)

Piiroja sier til Fredriksstad Blad at han har et avslappet forhold til det hele, men sier det selvfølgelig er smigrende.

- Jeg forholder meg til at jeg er FFK-spiller og jeg har jo ikke lagt skjul på at jeg ønsker å bli i klubben etter denne sesongen, sier Raio til FB.

Tidligere har estlenderen uttalt at han ikke trivdes så bra i Oslo da han spilte for Vålerenga fordi byen var litt for stor. Fredrikstad var mer passende. Hva da med London?

Piiroja er som kjent på utlån fra Flora Tallin ut sesongen, men heldigvis har FFK sikret seg opsjon på kjøp. Den lyder på 1.5 millioner, og ikke overraskende vil FFK benytte seg av denne gyldne muligheten.

Det betyr i klartekst at eventuelle europeiske storklubber som ønsker Raio sin signatur må forhandle med FFK. Med andre ord er det ingen umulighet at FFK etter hvert kan tjene bra med penger på midtstopperen.

Det skal derimot sies at internasjonale toppklubber følger en lang rekke spillere i diverse land hele tiden. Det er veldig langt fra det å vise interesse til å kjøpe spillere, men uansett bør det være både smigrende for FFK som klubb og ikke minst Raio Piiroja selv at man blir lagt merke til. Det bør være en ekstra kilde til motivasjon i seg selv.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340