Husk meg
Brukernavn
Passord

Alexander Lund Hansen til FFK

Tidligere i dag ble det klart at Anders Rotevatn var ferdig i Fredrikstad. Keeperen ba selv om å bli løst fra kontrakten, og den tidligere Stabæk-spilleren har blitt linket til Bærum. Spilleren følte selv at han har funnet seg fint til rette i spillergruppa, men har mest lyst til å spille kamper i fremtiden. Rotevatn har sagt opp kontrakten med virkning etter søndagens oppgjør mot Lillestrøm, og Fredrikstad trengte en ny keeper raskt.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 02. July 2004 - 15:27
Dette åpnet for at Fredrikstads stortalent Lasse Staw (16) kunne blitt andrekeeper, men i stedet valgte Fredrikstad å låne Lund Hansen ut sesongen. 21-åringen fra Åfjord ble med i A-stallen til Rosenborg i 2002, og ble forfremmet til andrekeeper da Arni Gautur Arason gikk gratis til Manchester City i januar.

Dermed skal Lund Hansen ta opp kampen om plassen mellom stengene med en annen trønder - Steinar Sørlie. En spiller som har taklet overgangen til Tippeligaen elegant, og stadig blir bedre for hver kamp som går. Trolig må Lund Hansen finne seg i å slite benken i Fredrikstad også.

Avtalen strekker seg over seks måneder, men det er gjensidig mulighet til å utvide avtalen i ytterligere et halvt år.

kilder: adressa.no og f-b.no.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340