Husk meg
Brukernavn
Passord

- Slipper ikke Enerly uten erstatter

Det har den senere tiden florert rykter rundt Dagfinn Enerly. Noen har gått så langt som å påstå at Enerly allerede er spilleklar for Fredrikstad fra 1. juli, men sier seg selv at det var for godt til å være sant. Ola By Rise feier nå alle ryktene av banen, og nekter å gi slipp på Dagfinn Enerly uten at RBK har en fullgod erstatter på plass.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 22. May 2004 - 19:05
Harry Hansen gikk nylig ut og sa at FFK ønsker å knytte til seg Dagfinn Enerly og Toni Kallio når overgangsvinduet åpner i sommer. Enerly har slitt med lite spilletid og utallige skader under tiden i Rosenborg, men Ola By Rise anser han allikevel som et viktig medlem av troppen og er ikke spesielt lysten på å gi slipp på kant-reserven sin.

- Vi vil definitivt ikke gi slipp på Dagfinn før vi eventuelt har en fullgod erstatter på plass. Vi skal ikke slippe noen før vi har nye spillere på plass. Vi har snarere for få enn for mange spillere på plass i stallen vår, fastslår Ola By Rise til rbkweb.com.

Enerly selv holder de fleste muligheter åpne, men sier også at han ikke utelukker på noen som helst måte å bli i RBK ut kontraktstiden.

- Hvis det kommer noen tilbud så får en ta og sette seg ned å se på det uansett hvor det kommer fra. Det er jo alltid artig å få tilbud, men det er slett ikke sånn at jeg har noen must om å komme meg vekk fra RBK, kommenterer Enerly til rbkweb.com.

Det ryktes også at Enerly er på gang og storspilte i sentral midtbanerolle forrige kamp for RBK2. Trolig vil han snart få muligheten fra start for Rosenborg.

Ola By Rise bekrefter riktignok at det vil bli hentet inn spillerforsterkninger i sommer:

«Jeg har stor tro på og all mulig tillit til spillerne i dagens tropp. Men skal vi i RBK heve oss utover høsten, og forbli et storlag i årene som kommer, er vi nødt til å forsterke og fornye stallen

Tittelforsvarerne må møte utfordrere, garderoben trenger nye ansikter og noen av veteranene vil ha godt av å kjenne pusten til sultne utfordrere i nakken.

Den prosessen fikk vi ikke i gang i vinter. Men den må i gang nå, og realiseres i løpet av overgangsvinduet i sommer. RBK som klubb har ikke råd til å vente lenger. Og det er vi som sitter i ledelsen som har ansvaret for å effektuere forsterkningene, så raskt som mulig. For dette laget har vi tenkt å spille i mesterligaen med til høsten!» skriver By Rise på hjemmesida si.

Spørsmålet vi da kan stille er: Vil det bli hentet inn en fullgod erstatter for Dagfinn Enerly? En Enerly i toppform er tross alt Norges beste høyreving!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340