Husk meg
Brukernavn
Passord

FFKSupporter.net – eksistert i 400 dager!

Sent Søndag 23. mars 2003 ble FFKSupporter.net offentliggjort for første gang. Klokken tikket mot midnatt, og rundt klokken 23.00 var tiden inne: Endelig skulle arbeidet vårt bedømmes av andre FFK-supportere! Fredrikstads gode, offisielle hjemmesider gjorde konkurransen hard, men med tiden har vi lært oss å utfylle hverandre meget godt. Populariteten har steget for hver eneste dag, og denne måneden har forlengs rukket å bli en rekordmåned for FFKSupporter.net.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 26. April 2004 - 10:57
24. mars 2003 kan beskrives som den første, hele dagen i FFKSupporter.nets historie, og teller vi tilbake i tid har faktisk FFKSupporter.net nå eksistert i 400 dager. Siden har blitt godt mottatt av de aller fleste, og det takker vi selvfølgelig for. Fra første stund gikk vi offensivt ut for å bli de beste, men vi har ingen planer om å hvile på laurbærene.Vi har hele tiden hatt en plan om å utvikle Norges beste supporterside, og vi føler stadig at vi tar et skritt i riktig retning.

Undertegnende kan i alle fall love at vi fortsatt har store planer for fremtiden. Jeg tør allerede nå å love at vi kommer til å få Norges mest veldesignende side. Stilrent og minimalistisk, men alikevel stilfullt er beskrivende stikkord av vårt nye design. Vi har lært av våre feil, så noen lanseringsdato kommer vi ikke til å gå ut med. Det gjenstår fortsatt mye arbeid før vi er helt ferdige. La det heller bli en overaskelse.

Til slutt vil vi nok engang takke dere der ute. Hadde det ikke vært for den positive responsen vi stort sett møter i hverdagen hadde nok FFKSupporter.net aldri bestått den dag i dag. En stor takk må selvfølgelig også rettes til våre iherdige spillere som gang på gang går ut på banen for å yte sitt beste. Vi er stolte av dere. Vi er stolte av klubben vår.

Takk for tre poeng i helgen.

Takk for uforglemmelige minner.

Takk til alle dere der ute som benytter dere av oss.

På vegne av FFKSupporter.net,


Øystein Holt
Ansvarlig redaktør

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340