Husk meg
Brukernavn
Passord

FFKSupporter.net presiserer

I kjølevannet av vårt tabelltips og alle reaksjonene som har kommet, og spesielt at dette har lekket ut til media i spissformulerte misforståelser, så føler vi oss tvunget til å presisere hvordan ting henger sammen.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 12. April 2004 - 13:36
Det vi først og fremst ønsker å presisere er at denne siden ikke representerer FFK-supportere slik både f-b.no og TV2 Nettavisen hevder. Det er en tabloid vinkling vi kanskje burde ha regnet med, men dessverre ikke hadde gjort.

FFKSupporter.net er en side som er totalt uavhengig både av Fredrikstad Fotballklubb og supporterklubben Plankehaugen. Dette er i bunn og grunn en privat nettside hvor hovedsakelig to trofaste FFK-supportere skriver sine egne meninger. Vi representerer ingen. At siden har blitt populær blant rød-hvite nettsurfere er en bonus, men vi har likevel ikke sett på oss selv som noe talerør for våre besøkende.

At undertegnedes tabelltips, som var et forsøk på en nyansert og objektiv tilnærming til alle lagene, FFK inkludert, har satt sinnene i kok hos så mange, beklager jeg. Jeg fikk kanskje ikke frem godt nok at rekkefølgen mellom lagene ble satt opp etter hvor gode spillere de ulike lagene har på papiret, etter hva de har prestert på et slikt nivå tidligere. Alle som følger FFK vet at vi har et lag hvor få spillere har dominert på dette nivået sammenlignet med de andre. Men FFK har samtidig kanskje det mest spennende laget med størst potensiale; mange spillere som kan slå gjennom i år. Men siden jeg ikke kunne inkludere det i tabelltipset, så kom altså FFK skjevt ut. Heldigvis betyr ikke det at laget rykker ned. For jeg tror faktisk vi berger plassen, selv om det kanskje høres ut som en selvmotsigelse for mange. Jeg vet hva som bor i våre spillere som ikke har vært på dette nivået tidligere, men objektivt sett kunne jeg dessverre ikke ta med mine antagelser. Jeg bommet på tipset i fjor, og både tror og håper av hele mitt hjerte at det samme skjer i år igjen.

Nå setter jeg straks kursen for Lillestrøm sammen med nærmere 3000 andre. Det blir en folkefest uavhengig av resultat. Men vi har likevel troen på at det er mulig å gjøre det "umulig" på Åråsen, ikke sant?

La ikke dette tabelltipset overskygge det faktum at FFK endelig er tilbake i toppen av norsk fotball. Denne dagen har vi ventet på for lenge til det!

FFK-hilsen fra

Trond Johansen,
www.ffksupporter.net

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340