Husk meg
Brukernavn
Passord

- Blant Finlands beste

I dag ble Tero Koskela klar for FFK, og har tegnet en kontrakt som binder han til klubben i tre år fremover. Harry Hansen er strålende fornøyd og hevder at spilleren har rykte på seg for å være av de aller beste i Finland.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 17. February 2004 - 16:08
- Vi er godt fornøyd med ham. Det er en spiller som har spilt en rekke kamper for yngre landslag, men han har ikke sluppet til på A-landslaget ennå, sier sportssjef Harry Hansen til TV 2 Nettavisen i dag.

Tero Koskela kommer fra den finske klubben Tampere United. Han var under kontrakt, så FFK har sett seg nødt til å kjøpe fri finnen. Overgangssummen er ikke offentliggjort.

Koskela er offensiv midtbanespiller som Hansen beskriver som en klassespiller.

- Han har kjempet med Jari Litmanen om plassen på landslaget, men har ikke nådd opp foreløpig. Det er en spiller som har rykte for å være blant Finlands beste, forklarer han ovenfor TV2 Nettavisen.

Harry Hansen sier i samme intervju at Koskela vil bli av FFKs absolutt beste spillere.

Førstkommende søndag kan bli første mulighet for FFK-supportere å se finnen i aksjon. Kostela sa selv i intervju med Radio Fredrikstad i ettermiddag at han regner med å spille noe mot Moss, men at det er opp til Eggen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340