Husk meg
Brukernavn
Passord

Hei igjen dere,

og beklager at jeg har vært lite til stedet den siste tiden. Saken er den at noen må inn for å avtjene førstegangstjeneste for vårt fedreland, og denne ”noen” har nå blitt meg. Under rekrutten skal mye læres på kort tid, og dette har medført vanskeligheter for meg til å kunne gjøre noe produktivt for FFKSupporter.net.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 06. February 2004 - 22:56
Trond Johansen (Costanza) har holdt liv i siden med informative oppdateringer, men egenproduserte saker har vært i fåtall. Tidligere var det jeg som stod for intervjuer og administrering av siden. Det siden nå mangler er en person som samler trådene, og denne oppgaven er det så å si umulig for meg å utføre tilfredsstillende når jeg åler rundt i gjørma utenfor Stavanger sentrum.

Nye sider har blitt lovet, og vi kan bare beklage at dette enda ikke har kommet. Vi må nok fire på drømmene vi engang hadde, og undertegnede har rett og slett ikke kapasiteten til å utføre alt som må til. Jeg er vant til å jobbe mye, men det hjelper lite når døgnet kun innehar 24 timer.

En designer har sagt seg villig til å hjelpe oss, og jeg håper inderlig vi kan få til noe på den fronten. Det så lenge lyst ut, men dessverre har det en del mørke uværsskyer skygget for solen den senere tiden.

Vi her i FFKSupporter.net er alle vanlige mennesker med et hjerte som brenner for FFK. Vi bruker enormt med tid, og dere må forstå at vi til tider ikke kan opprettholde kvaliteten på denne siden. Det er studier. Det er jobber. Det er hobbyer. Det er venner. Det er familie, ja, stort sett alt som de aller fleste av dere der ute også må bruke tiden deres på.

Ikke et eneste øre tjener vi på denne siden. Absolutt alt går til driften av siden, og alle de timene vi legger ned er timer vi aldri får igjen. Men vi angrer over hodet ikke – dette er noe vi elsker å drive med. Dette er noe jeg vil anbefale dere der ute å bli en del av. Vi har fått et enormt ansvar ved å skape denne siden. FFKSupporter.net har blitt en suksess, og denne suksessen skal bestå.

Skal noe kritikkverdig nevnes så må jeg si meg rimelig skuffet over responsen blant dere der ute. Selvfølgelig vil dere ha de nyeste og ferskeste nyhetene rundt FFK - det har jeg ingen vanskeligheter for å forstå. Det blir så å si forlanget at vi skal stå på 24 timer i døgnet, 365 dager i året, for at dere skal kunne lese absolutt alt om FFK. Vi skulle gjerne gjort dette, men det er dessverre umulig.

Likevel prøver vi så godt vi kan, men når to personer må avtjene førstegangstjeneste, ja, da mister denne siden to ressurssterke personer. Dette gjør at vi trenger nytt blod!

Hvor er så disse personene?

Jeg er overbevist om at det finnes noen der ute som gjerne vil bli en del av dette. Det er faktisk vanvittig moro, og – om mulig – kommer du til å bli enda mer betatt av FFK enn du noensinne har vært.

Er det rett og slett bare herlig?

Ta nå denne utfordringen; Føler du at du har noen timer til overs i løpet av uken? Tør du å ringe litt rundt til både spillere og trenere? Klarer du å stokke noen streker om til bokstaver, og kanskje lage noen setninger ut av det hele? Elsker du å fotografere? Liker du statistikk? Er du en historiker? Studerer du journalistikk? Elsker du rett og slett FFK av hele ditt hjerte?

Jammen så ta kontakt da!

Verre er det ikke! Vi trenger personer, og alle som er villige til å bidra vil bli tatt imot med åpne armer. Husk at ingen av oss har noen som helst utdannelse innen journalistikk eller lignende. Vi startet som dere på bar bakke. Det er faktisk lov å feile, og du vil utvikle deg enormt innen dette feltet på kort tid. Det er i alle fall noe jeg føler selv.

Skulle du være interessert, så ta kontakt på support@ffksupporter.net.

Personlig kommer jeg til å bli boende i London et snaut år fremover. Om ca. tre uker reiser jeg nedover for internasjonal tjeneste, og skal avtjene verneplikten i England. Det sier seg selv at jeg ikke kan ringe og intervjue personer derfra, og samtidig blir det virkelig vanskelig å overvære kamper her hjemme på elskverdige Fredrikstad stadion.

Riktignok skal jeg fortsette med å samle trådene. Jeg nekter å gi opp. FFKSupporter.net har kommet for å bli. Internett har utviklet seg til et medium som gjør at avstand ikke lenger har noe å si. Det finnes fantastiske kommunikasjonsmuligheter, og sammen skal vi klare dette.

Ta nå utfordringen – bli en del av oss, en del av FFKSupporter.net.

FFKsupporter.net skal bestå – hjelp oss!


Vennlig hilsen
ULM Øystein Holt
Ansvarlig redaktør
www.ffksupporter.net


PS! Diskutér dette, og still spørsmål i forumet. Jeg har startet et nytt emne med tittelen FFKsupporter.net skal bestå – hjelp oss!. Jeg er hjemme i Fredrikstad hele helgen, og skal svare så fort jeg kan på spørsmål.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340