Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK vil ha Tran

Tam Thien Tran fra Kvik Halden har som kjent vært med FFK på treningsleir til Spania denne uken. Der har han imponert Eggen nok til at klubben nå vil gå i forhandlinger med Kvik Halden.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 31. January 2004 - 16:32
- Jeg har fulgt med Tam i mange år, og visste hva han stod for. Det han har gjort her nede, bekrefter bare hva jeg har trodd på, sier en imponert Eggen til Halden Arbeiderblad.

- Han er en god førsteforsvarer, han har meget god ballkontroll og er god og rask i en 10-meters radius. Det virker på Tam som han har lyst til å ta steget opp nå, og jeg tror tidspunktet er passende, sier Eggen som hadde en samtale om dette med Tam i Spania i går.

Tippeliganivå?
På spørsmål om hvorvidt Tam holder Tippeliga-nivå eller ikke, så svarer Eggen dette:

- Han har hevet seg med bedre medspillere rundt seg. Ikke noe vondt om Kvik, men Tam er en type som blir bedre på et høyere nivå. Han er blant de 15-16 spillerne vi vil satse på, og kommer til å forsterke FFK, sier Knut Torbjørn Eggen.

Har kontrakt med Kvik Halden
Tran er fortsatt under kontrakt med Kvik Halden, og derfor må klubbene først i forhandlinger før Tran eventuelt blir klar for FFK. Men dersom FFK virkelig ønsker seg Tran, så blir det neppe det store problemet.

Kvik har tidligere gitt uttrykk for at de ønsker en byttehandel, og navnet til Lars Petter Hansen har i den forbindelse kommet opp.

Er vi gode nok nå?
Knut Torbjørn Eggen og Harry Hansen har for kort tid siden uttalt at laget snart er komplett. Man snakket om 1-2 nye spillere før man var klar for seriestart. Nå ser det ut til at Tran, som aldri har spilt høyere enn 2. divisjon, skal bli en av disse forsterkningene. FFKSupporter.net har snakket med flere tilhengere som er noe skeptisk. Den sportslige ledelsen går tøft ut og sier man vil knytte seg til erfarne spillere som holder høyt nasjonalt eller skandinavisk nivå, men hvor blir de av, er det mange som spør.

Den skeptiske holdningen er forståelig, men det er samtidig fortsatt en stund til seriestart. Men det er et faktum at FFK pr. i dag har det mest urutinerte laget i Tippeligaen. På en annen side har vi en meget dyktig trener i Eggen som har et ungt, spennende mannskap til disposisjon.

Vil også poengtere at vi ønsker Tran hjertlig velkommen til FFK dersom han blir klar. Undertegnede har latt seg imponere av den tekniske midtbanespilleren i mange år, og skriver definitivt under på at det er sløseri av talent og la ham fortsette i Kvik.

PS! Når det gjelder den finske midtbanespilleren Tero Koskela, som også var på samme treningsleir og etter sigende også gjorde positivt inntrykk, så skal ingen endelig avgjørelse være tatt ennå.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340