Husk meg
Brukernavn
Passord

Stilling ledig!

Vi trenger nye skribenter og fotografer som brenner for FFK, og er villig til å bruke noen minutter av fritiden til å være med å gjøre denne siden til en av landets beste supportersider. Vil du være med?
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 05. January 2004 - 02:49
For å kunne fortsette i samme spor som fjoråret, og gjerne bli enda bedre, så er vi blitt avhengige av forsterkninger - vi også. For det er ikke bare FFK som har rykket opp en divisjon. Vi har også lyst til å ta steget opp...

Vi har frem til nå kun hatt to skribenter. Undertegnede og nettsidens opphavsmann, Øystein Holt. Mens jeg bor i Oslo grunnet studier, så har Øystein som kjent bodd et halvt år i Trondheim. Nå skal han derimot ta førstegangstjenesten i Stavanger. Det betyr at han ikke får tid og anledning til å gjøre all verden med denne siden i en periode fremover. Derfor er vi mer enn noen gang avhengig av hjelp, og kanskje kan nettopp DU bidra?

Vi trenger både folk som kan skrive eller ta bilder. Vi krever absolutt ingen spesiell kompetanse, annet enn interesse for FFK og at du kan skrive rimelig greit.

Det kan være snakk om intervjuer, kampreferater, nyheter, artikler med mer. Hva du kan bidra med kan vi bli enige om. Alle bidrag er like viktige.

Når det gjelder foto så har vi pr. i dag dessverre ikke fotoutstyr, derfor vil vi veldig gjerne ha hjelp av en person som både kan ta gode bilder samt har utstyr selv.

Ta kontakt med oss på følgende mail-adresse: support@ffksupporter.net eller trond.johansen@ffksupporter.net

PS! Du kan dessverre ikke regne med å få betalt for innsatsen din. Dette er ikke noe vi gjør med økonomiske motiver, men kun av egen interesse og kjærlighet til Fredrikstad Fotballklubb!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340