Husk meg
Brukernavn
Passord

Kennedy Bakircioglu til FFK?

Knut Torbjørn Eggen har nå bestemt seg for å legge lista høyt, og ønsker en forsterkning som holder høyt skandinavisk nivå. Og spilleren Eggen har satt øynene på er det svenske stortalentet Kennedy Bakircioglu (23) som er bosmanspiller med Hammarby som siste klubb. Bakircioglu er derimot en svært ettertraktet spiller i Europa, og er for tiden på rundtur i Europa hvor han viser seg frem for langt større klubber enn FFK...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 17. December 2003 - 00:08
Etter at FFK har hatt besøk av en rekke spillere som har prøvd seg i treningskamper mot henholdsvis Kvik Halden og Sparta, uten å ha imponert sjefen tilstrekkelig med tanke på kontrakt (Dennis Olsen mulig unntak), så har Eggen nå signalisert at han ønsker en spiller som holder nivå blant 1/3 beste spillerne i Skandinavia. Kennedy Bakircioglu er en slik spiller, og FFK har allerede vært i samtaler med spilleren. http://www.aina.org/aol/bulls/images/k_bakircioglu.jpg

På de offisielle nettsidene til Hammarby beskrives Bakircioglu som en ballkunstner, med raske bein, enestående teknikk, bra skudd og gode pasninger! Han kan spille både på midtbanen og i angrep, og er på sitt beste når han kan komme rettvendt med ballen og utfordre motstanderne.

Da Hammarby vant Allsvenskan i 2001 startet Bakircioglu samtlige kamper. Han har spilt i kvalifisering til Champions League, har en rekke juniorlandskamper, mange kamper for det svenske U21-landslaget, og fikk sin debut for A-landslaget mot Tsjekkia i 2002 da han spilte fra start på venstre midtbane.

- Jag vill bli proffs men nån drömklubb på det sättet har jag inte längre. Nu handlar det om att hitta en klubb där jag kan utvecklas som spelare, sa Kennedy Bakircioglü til Aftonbladet i dag.

Han har blant annet prøvespilt en stund for West Ham, men fortsatt ikke blitt tilbudt noen kontrakt der. Hollandske Heerenveen og Vitesse har også vært inne i bildet. I 1999 prøvespilte han faktisk også for Manchester United under Sir Alex Ferguson sin ledelse.

Nå røper han at han at det er mange europeiske klubber som har vist interesse, og Aftonbladet mener å vite at Bakircioglu sitt neste stoppested er Tyskland. I følge hans agent skal England, Nederland og Danmark ikke lenger være aktuelt. Er det lov å håpe på Norge og Fredrikstad? Det skal være lov å drømme...


PS! Mange vil nok kjenne igjen Kennedy Bakircioglu fra spill-verdenen som en av de aller største profilene i dataspillet Championsip Manager!


Relaterte artikler:
Kennedy Bakircioglu - fakta
- Nu handlar det om att hitta en klubb

(foto: www.aina.org/aol/bulls/active/kennedy/kennedy.htm)

Kilder: aftonbladet.se, Fredriksstad Blad og hammarbyfotboll.se

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340