Husk meg
Brukernavn
Passord

Eggen skrevet under 3 årskontrakt

Knut Torbjørn Eggen er klar for tre nye år som FFK-trener. Det ble klart etter at FFK hadde innkalt til pressekonferanse i dag. Eggen kunne samtidig røpe at klubben har en ny spiss på blokka...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 04. December 2003 - 16:00
Knut Torbjørn Eggen kom hjem fra ferien i Dubai i går. I dag signerte han en ny 3 årskontrakt med FFK.

Ser frem til tre nye år i FFK
Eggen var i utgangspunktet knyttet til klubben i to år til, men de økonomiske betingelsene skulle reforhandles ved Tippeligaspill. Nå er også den biten i orden. Dessuten er kontraktens varighet utvidet med ett år.

Eggen forteller til Radio Fredrikstad at familien har vært med på råd og at de trives i Østfold. Nå ser han frem til tre nye år i Fredrikstad. Eggen påpeker også at partene skal ha en ny samtale om to år.

- Man vet aldri i fotball. Nå har det gått bra i to år, men det er ingen garanti for at FFK vil beholde meg heller etter to år. Det er viktig med en formell avtale om å snakke sammen igjen høsten 2005. Men avtalen er tre år, sier trønderen beskjedent til Radio Fredrikstad.

Varm telefon
Eggen forteller også litt om hva som skjer og har skjedd i forhold til nye spillere.

- Telefon har vært ganske varm siden jeg kom hjem fra Dubai. Det var dårlig butikk å snakke mye mobil fra Dubai, så måtte slå den av.

Han legger vekt på at det først og fremst var viktigst å sikre seg Tor Trondsen.

- Tor var viktigst først. Han har vært kaptein og har stor tillit i spillergruppen som er. Derfor var det viktig å få ham på plass. Dessuten vil han være med på å få andre attraktive spillere til FFK.

Men Eggen røper også at klubben har jobbet parallellt med andre spillere. Han nevner Simen Brenne hvor det dessverre er låsning med Moss, samt Furuseth Olsen som har skrevet under for Örebro. Men når han nevner Ardian Gashi hører man på tonen at dette er en spiller Eggen ønsker veldig sterkt. Han innrømmer at Gashi står veldig høyt på ønskelista, og at han har løpende kontakt med de som representerer ham.

Christian Johnsen
Radio Fredrikad fikk også lirket ut et nytt navn av Eggen. Christian Johnsens fra Raufoss hadde i år bare Ringberg foran seg på toppscorerlisten i 1. divisjon. Nå er Eggen lysten på å hente sin gamle elev fra Moss-tiden til FFK.

- Vi har hatt kontakt med Christian Johnsen. Jeg kjenner ham godt fra før, og han er en spiller som har utviklet seg godt. Han er 25 år og i tillegg tilgjengelig som bosman. Han vil også være komplimentær til de angriperne vi har fra før, sier Eggen til Radio Fredrikstad.

Eggen sier også at Christian Johnsen selv har vist interesse for å spille for FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340