Husk meg
Brukernavn
Passord

Tor Trondsen frigitt fra RBK

Endelig er nyheten vi alle har ventet på blitt en realitet: Tor reiste aldri hjem! Nå blir fjorårets kaptein FFK-spiller til året! - Jeg visste at det var noe på gang, men pang så var det klart, forteller Tor Trondsen.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 04. December 2003 - 15:53
Overgangssummen er i første omgang på 500.000 kroner, men den totale rammen er noe større. Noe går på spilte A-kamper for FFK, resten går på at Rosenborg får inntektene fra treningskampen mellom Fredrikstad og Rosenborg i Østfoldhallen den 13. februar. Terje Høili skal også være med i bildet.

- De siste to månedene har jeg veid 200 kilo, og nå veier jeg 82. Det sier vel alt, kommer det fra en tydelig lettet Tor Trondsen.

- Det blir ikke noe eksamen på meg i morgen. Det orker jeg rett og slett ikke. Jeg har gått ned for telling, fortsetter han.

Trønderen har aldri lagt skjul på at han stortrives i Fredrikstad, og under opprykksfesten luftet han tanken om en 5-årskontrakt med FFK.

- Nå går jeg for livstidskontrakt! Jeg har i alle fall spøkt med det. Vi har begynt litt med forhandlingene nå, så blir det vel litt i morgen også. Helt enige er vi ikke, men det ser jeg ikke på som noe problem.

- Nå skal jeg ringe morsan igjen! Jeg er så utrolig glad, avslutter dagens mest fornøyde trønder.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340