Husk meg
Brukernavn
Passord

Hornseth: - I prinsippet klar

Dag Frode Hornseth er ”i prinsippet klar” klar for Fredrikstad fotballklubb. Det hele dreier seg om en 3-årskontrakt, og klubbene er så å si kommet til enighet.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 26. November 2003 - 16:40
- Han er i prinsippet klar ja. Det er bare underskriften som gjenstår, forteller Harry Hansen mens han venter på toget til Oslo.

- Vi har litte grann igjen med Rosenborg, men det går seg til. Vi har ikke alt 100% på plass, men det er 99.9%, fortsetter han.

- Dere er enige om en viss overgangssum?

- Vi er enige om det meste ja, men vi har ikke snakket med Rosenborg om det, så jeg vil ikke si noe mer om overgangssummen, avslutter Harry Hansen vel vitende om at han har skaffet årets første forsterkning før ferieturen til Brasil.

- Klubbene har kommet til enighet, men den personlige kontrakten er ikke helt ferdig, så jeg har ikke signert enda. Det ser ut som om det skal gå i boks, forteller Dag Frode Hornseth.

- Jeg er litt usikker på når jeg kommer til å signere, men det blir nok gjort så fort som mulig. Nå er jeg glad. Det er godt å bli ferdig med alt det styret her.

Dag Frode Hornseth har ingen anelse hva overgangssummen kom på, men:

- Jeg tror nok ikke jeg gikk gratis, avslutter en tydelig fornøyd hedemarking.

Hornseth har takket ja til å skrive for FFKSupporter.net, og kanskje kommer det et innlegg fra ham i nærmeste fremtid?

Det gleder oss her i FFKSupporter.net at den talentfulle angriperen så å si klar for Fredrikstad. Vi ønsker ham lykke til i klubben.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340