Husk meg
Brukernavn
Passord

Det går mot lysere tider

Det så lenge dystert ut for eksistensen til FFKSupporter.net, men endelig ser det ut som om alle brikkene har falt på plass. En ting er vi i alle fall sikre på: FFKSupporter.net har kommet for å bli.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 07. November 2003 - 14:37
Vi hadde ikke tenkt til å gå ut med noen melding før alt var et hundre prosent sikkert, men i dag viste Radio Fredrikstad interesse for sidens eksistens, og da fortalte undertegnede at vi nå ser lys i tunnelen.

Først vil vi gjerne rette en stor takk til alle dere der ute som har bidratt for at FFKsupporter.net skal overleve. Uten deres bidrag hadde det aldri vært mulig å drive siden videre. Vi sender en symbolsk rose til hver og en av dere.

Lite visste vi den gangen vi startet i det små at denne siden skulle bli så populær som den har blitt. Populariteten tas selvfølgelig imot med åpne armer, men i det siste har den også satt litt kjepper i hjulene for oss.

Det har vist seg at vi over en lengre periode har brukt mer ressurser enn det vi har hatt til rådighet. Dette har vi nå blitt gjort oppmerksomme på, og da er det ikke annet å gjøre enn å finne en løsning vi kan leve med. Likevel må vi rette en stor takk til host-it.no som har vært meget tålmodige med oss, og latt siden være tilgjengelig i denne overgangsfasen.

Hovedårsaken til at det hele går mot lysere tider er det EUnet som skal takkes for. Etter en liten notis av Lars Rolfsen i ”På Tråden”-spalten til Fredrikstad Blad begynte ting endelig å skje. Thomas Ekedal ved EUnet kontaktet oss via e-post og tilbød oss hjelp. Heretter vil EUnet stå for ”housingen” av siden, og dermed håper vi også at siden vil bli vesentlig raskere for alle dere der ute.

EUnet er en av de virkelig store gutta med kunder som VG, Filmweb.no, og nå også FFKSupporter.net. Vi håper på et godt samarbeid i fremtiden, og at FFKSupporter.net også kan ta steget opp i eliten

Alt kommer til å bli overført til EUnet de nærmeste dagene, og da kommer siden til å bli nede en liten periode, men fortvil ikke: FFKSupporter.net kommer tilbake! Og denne gangen kommer vi tilbake for å bli.

Undertegnede har lagt ved et søylediagram for å illustrere hvordan populariteten til FFKSupporter.net har økt siden vi startet opp i mars. Vi er spesielt fornøyde med stigningen i sommermånedene fra mai til juni, men her er det nok Schei Lindbæks spill for galleriet som må få mye av æren for dette. Som dere kan se har det ikke gått en eneste måned uten at siden har økt i popularitet, og mot slutten tar populariteten et stort sprang og FFK er i tippeligaen!

I oktober hadde vi ifølge statistikken til host-it.no hele 1.670.751 treff, og det må vi rett og slett se oss meget fornøyde med. Gjennom hele sidens levetid har vi hatt 9.040.776 treff, men dette tallet øker for hver eneste dag som går.

Da vil jeg nok en gang takke for alle de gode tilbakemeldingene vi får fra dere der ute, og en ekstra stor takk til de av dere som har bidratt med noen kroner.

Takk!


”Vi er i tippeligaeeeeeeen”, sitat Markus Ringberg.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340