Husk meg
Brukernavn
Passord

FFKSupporter.net trues av nedleggelse

Ja, da har den dagen kommet hvor vi må be om hjelp fra dere der ute. Som dere alle vet blir denne siden drevet av helt frivillige, iherdige sjeler med FFK i hjertet. Nå viser det seg at den store, stygge ulven har kommet for å ta oss, og da trenger vi hjelp fra dere. Siden har etter hvert blitt meget populær, og vi klager selvfølgelig ikke, men dette skaper problemer for oss.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 31. October 2003 - 00:08
Per dags dato har vi et webhotell hvor vi har 0.5gb båndbredde til rådighet hver måned. I oktober passerte vi hele 6gb og databasen vår er trippelt så stor som plassen vi har til rådighet. Nå vil webhotell-leverandøren ha mer penger, da vi bruker flere tjenester som vi ikke betaler for.

Dermed ser det ut til av denne siden vil bli lagt ned, hvis vi ikke får inn nok støtte fra dere der ute. Alle personer som gir et bidrag på over 100 kroner vil bli listet opp på denne siden, og dermed sikre den videre driften av FFKSupporter.net

Betal med melding og skriv ditt navn/brukernavn og om du vil bli listet opp på siden. Du kan selvfølgelig være anonym om du skulle ønske det.

Alle bidrag mottas med stor takk til konto: 1040.28.66832



Vennlig hilsen
Øystein Holt m/medarbeidere

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340