Husk meg
Brukernavn
Passord

To kjappe fra Risholt

Forrige søndag var det to kjappe mål av midtbaneterrieren som snudde kampen totalt mot Hønefoss. Roger Risholt har gang på gang blitt beskrevet som en vinner av Eggen – en vinner som står frem når utfordringene er store. Nettopp det beviste Risholt til det fulle forrige søndag. De to kjappe denne gangen er riktignok ikke like viktige, men minst like interessante.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 18. October 2003 - 15:09
Det er en rekke faktorer som spiller inn for at spillerne skal kunne prestere, og tillit er kanskje den aller viktigste faktoren. Uten tillit synker selvtilliten, men med tillit kan man klare det underligste ute på banen. Vil du vite mer om hvordan Risholt har hatt det den siste tiden? Hvordan Risholt takler sine problemer sammen med Bjørn Eidsvåg? Da er det bare å lese Risholt sitt nyeste innlegg: Deja Vu – Alene på topp.

Men som om ikke det var nok har Risholt også sendt oss noen ord som ble skrevet like etter kampen mot Sandefjord. Diverse tekniske problemer og andre uforklarlige fenomener har gjort at innlegget først har kommet frem nå. Når man taper for et godt lag er det bare å innrømme at motstanderen var bedre, og det gjør Risholt i Tap for et godt lag.

Det var de to kjappe for denne gangen, men også Trondsen har sendt en mail for å presisere hva han mente i en artikkel trykket av Fredrikstad Blad. Tor Trondsen lengter ikke tilbake til Moss, men hadde tre veldig fine år i Moss Fotballklubb. Dere kan lese innlegget i sin helhet her.

Det var alt for denne gangen.

PS! Risholt spiller kanskje ikke i morgen på grunn av en strekk han pådro seg under trening.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340